Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Shadow Drive: нова базова пропозиція в Shadow PC на 200 Гб і можливістю спільного використання

Shadow Drive, хмарне рішення для зберігання даних, в сервісі хмарного геймінгу Shadow PC, розширюється новими пропозиціями та функціями.
Поділіться новиною з друзями

Shadow Drive, хмарне рішення для зберігання даних від хмарного ігрового сервісу Shadow PC, постійно вдосконалюється, щоб задовольнити потреби користувачів, які постійно зростають. Останні нововведення включають базову пропозицію з обсягом зберігання до 200 Гб, що робить його ідеальним варіантом для тих, хто потребує більше простору для зберігання важливих файлів. Крім того, Shadow Drive тепер пропонує функцію сімейного спільного використання. Завдяки цим змінам, Shadow Drive може стати важливим інструментом для ефективного щоденного керування та обміну файлами, забезпечуючи надійний захист і легкий доступ до інформації для всієї родини.

Нова базова пропозиція Shadow PC

Для тих, хто має помірні потреби в сховищі, Shadow тепер пропонує абсолютно новий базовий план: за 2,99 євро на місяць ви отримуєте 200 Гб пам’яті з усіма основними функціями Shadow Drive, такими як організація файлів і доступ до нашого інструменту редагування документів Collabora.

Shadow Drive Family

Shadow Drive Family — це нова функція, доступна для всіх планів (безплатний, базовий і преміум), яка дозволяє вам ділитися групами зберігання з вашими близькими. Цей варіант ідеально підходить для сімей, які хочуть безпечно обмінюватися фотографіями, відео та іншими документами. Наприклад, передплатник тарифного плану Shadow Drive Free (20 Г, безплатного сховища) може запросити родичів для безпечного обміну файлами. Для цього вони створять нову групу, і всі учасники групи розділять 5 Гб. Доступ до цієї нової функції легко отримати зі сторінки вашого облікового запису.

Потрібно більше місця для вашої родини? Додайте 2 ТБ спільного простору за 4,99 євро на місяць до наявних тарифних планів (дійсно для безплатних, базових і преміум тарифних планів), щоб розширити сімейне сховище.

Річне зобов’язання

Shadow Drive також пропонує можливість укладати щорічні зобов’язання: заощаджуйте два місяці підписки, підписавшись на рік за планами Basic і Premium.

Shadow Drive продовжує розвиватися, щоб задовольнити ваші потреби. З Shadow Drive, найбільш безпечним і доступним рішенням, ви можете насолоджуватися оптимальним захистом даних за допомогою наскрізного шифрування в партнерстві з Nextcloud. Крім того, Shadow PC намагається регулярно додавати нові функції, щоб зробити Диск найповнішим рішенням для всіх ваших потреб.

Щоб дізнатися більше та зареєструватися, відвідайте сторінку Shadow Drive.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.