Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Копіювання файлів із Shadow PC на локальний пристрій ніколи не було таким простим

Сервіс хмарного геймінгу Shadow PC представив довгоочікувану функцію, що дозволяє копіювати файли з хмарного ПК на локальний пристрій.
Поділіться новиною з друзями

Ось довгоочікувана функція: можливість копіювати файли з Shadow PC на локальний пристрій у програмах для ПК і Mac. Ця нова функція доповнює вже наявну систему перетягування (Drag & Drop) з вашого локального пристрою на ваш Shadow PC. Таким чином відбулося посилення взаємодії між вашим Shadow PC і вашими персональними пристроями.

Інтерфейс уже дозволяє користувачам легко перетягувати файли зі свого локального пристрою на свій хмарний PC. Ця інтуїтивно зрозуміла функція зробила передачу даних дуже простою. І це не залежить від того, переміщуєте ви документи, зображення чи великі файли. Функція перетягування спростила спосіб взаємодії користувачів хмарного сервісу зі своїми даними на різних платформах.

Копіювання файлів із Shadow PC на локальний ПК

Копіювання файлів із Shadow PC на локальний

Було помічено, що багато хто з користувачів бажає подібного рішення для передачі файлів навпаки: із хмарного ПК на локальний пристрій. І розробники нарешті прислухалися, зробивши можливість копіювати файли на ваш локальний пристрій логічним наступним кроком в еволюції хмарного сервісу. Тепер ви можете швидко передавати дані в обох напрямках. Незалежно від того, чи потрібно вам відновити збереження ігор, перемістити відео з процесом гри чи поділитися великими робочими теками.

Безпека ваших даних є пріоритетом для сервісу. Ця нова функція дозволяє передавати файли без сторонніх програм, які можуть скомпрометувати ваші дані. Крім того, швидкість передавання оптимізовано, щоб ви могли швидко й без перерв переміщувати файли незалежно від їх розміру.

Процес такий же простий та інтуїтивно зрозумілий, як і оригінальна функція перетягування. Ось як цим скористатися:

  • Вибір файлу: на Shadow PC виберіть файли або теки, які потрібно скопіювати, у файловому провіднику або на робочому столі.
  • Копіювати: клацніть правою кнопкою миші файл, який потрібно отримати на локальному пристрої, і виберіть опцію «Надіслати на локальний комп’ютер».
  • Передача: Ваші файли почнуть передаватися негайно. Ви побачите прогрес у верхньому правому куті вікна.
  • Локальне використання: після завершення передачі використовуйте файли безпосередньо з локального пристрою, як і будь-який інший файл.

Додавання функції копіювання файлів із Shadow PC на локальний пристрій означає ще один крок до плавної та необмеженої роботи. Роблячи передачу ваших файлів між вашим локальним пристроєм і вашим хмарним ПК таким же простим, як один клік. Розробники сервісу прагнуть зробити ваш досвід використання сервісу під час ігор і роботи не тільки плавнішим, але й зручнішим.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.