Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

PlayStation зосередиться на мобільних, ПК та хмарних іграх

Поділіться новиною з друзями

PlayStation — це одне з імен, які одразу спливають, коли згадується гра. Оскільки PlayStation 5 користується величезним успіхом, Sony хоче розширити своє ігрове майбутнє, додавши такі платформи, як ПК, мобільні пристрої та сервіси хмарного геймінгу.

За словами генерального директора Sony Кенічіро Йосіди, PlayStation є основною платформою Sony, але вони зосередяться на поширенні своїх ігор на кількох платформах. Це буде корисно як для SIE, так і для споживачів, які зможуть користуватися пропозиціями PlayStation на інших платформах.

Чому це важливо?

PlayStation традиційно пропонує своїм споживачам закриту екосистему. Однак із мінливими часами ігровий гігант адаптується до нового стилю розповсюдження ігор.

PlayStation створює одні з найкращих ігор в ігровій індустрії. На жаль, люди, які не мають доступу до консолі Sony, проходять повз цих шедеврів. Тому розширення Sony на інші платформи є бажаною зміною. Йосіда заявив:

“PlayStation залишиться нашим пріоритетним продуктом. Але водночас ми розширимо наш ігровий досвід на ПК, мобільних пристроях і в хмарі”.

Подібний підхід був очевидний з недавнього витоку інформації з PlayStation. Загалом, схоже, що Sony приділятиме більше уваги іншим платформам, але це не буде відбуватися за рахунок консольного бізнесу.

Sony вже перейшла на платформу ПК, що почалося з появи Horizon Zero Dawn. Це все ще бестселер Sony на платформі, хоча інші ігри також були досить успішними.

Пізніше на ПК вийшли такі відомі ігри, як God of War, Uncharted: Legacy of Thieves Collection, The Last of Us і Spider-Man.

Звіти показують, що цей рік також буде величезним для портів PlayStation для ПК, з такими іграми, як The Last of Us Part 2, Ghost of Tsushima тощо. Sony Interactive Entertainment також займається хмарними іграми, і компанія, як повідомляється, планує запустити хмарну трансляцію ігор PS5 до березня 2024 року.

Крім того, компанія нещодавно співпрацювала з NCSoft для фокусування на мобільних іграх. Загалом, схоже, що Sony зосереджена на розширенні свого бізнесу за межі ринку консолей.

Цей підхід, здається, натхненний поточними планами Microsoft щодо Xbox, окреслюючи загальний напрямок галузі.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.