Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

PlayStation Plus Premium липень 2024: Додавання 2 найкращих ігор для PSP та PS2

Підписка PlayStation Plus рівня Premium цього місяця надасть змогу користувачам випробувати чотири нові доповнення. Погляньмо на ці ігри.
Поділіться новиною з друзями

16 липня 2024 року Sony офіційно додасть чотири гри, які вийдуть на преміум рівень своєї служби передплати PlayStation Plus. Бувши вищим рівнем PlayStation Plus, Premium надає передплатникам доступ до всього, що нижчі рівні приносять до таблиці, а саме Преміум-ексклюзивні ігри.

Це означає, що передплатники PS Plus Premium можуть отримати безплатні ігри PS Plus на липень 2024 року для своїх цифрових бібліотек, а також вони можуть ознайомитися з дев’ятьма іграми, які вийдуть на PS Plus Extra 16 липня. Все це дуже захопливо, але головною перевагою PS Plus Premium є доступ до ретро-ігор. Липень 2024 року дасть передплатникам PS Plus Premium ще три ретро-гри, а також одну з найпопулярніших ігор для PlayStation VR2 для тих, хто придбав останню гарнітуру віртуальної реальності Sony.

Преміум-ігри PlayStation Plus на липень 2024 року

Jeanne d’Arc

Цю гру часто вважають однією з найкращих ігор для PSP, коли-небудь створених. До цього моменту гра залишалася в пастці на PSP з моменту запуску, а це означає, що зовсім нове покоління геймерів незабаром побачить, у чому полягає ця метушня. Jeanne d’Arc — це покрокова тактична рольова гра, яка отримала визнання критиків за ігровий процес і історію. Цілком можливо, що це найвидатніша нова гра PS Plus Premium на липень 2024 року, але це точно не єдина гра, на яку варто звернути увагу підписникам.

Ratchet & Clank: Size Matters

Це ще одна високо оцінена гра для PSP, яка приєднається до лінійки преміум-класу в липні 2024 року. Це точно так, як це звучить, невелика версія пригод Ratchet та Clank на домашній консолі, і також досить хороша. Гра має найнижчий рейтинг серед нових ігор PS Plus Premium, але вона все ще має своїх шанувальників і була достатньо популярною, щоб виправдати продовження свого часу.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.