Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

PlayStation Plus: нові ігри у липні 2024 року

Оголошено оновлення бібліотеки ігор PlayStation Plus. Цього разу на підписників на початку липня 2024 чекають три нові гри, та винагорода.
Поділіться новиною з друзями

Липень приносить на PlayStation Plus мільярд рушниць, ударів по шайбі та загрозу саботажу з черговим оновленням бібліотеки ігор. З 2 липня всі учасники PS Plus можуть додати до своїх бібліотек науково-фантастичний шутер Borderlands 3, льодовий екшн EA Sports NHL 24 і вечірку Among Us. На додаток до цих ігор, 16 липня стане доступний ігровий набір Genshin Impact, ексклюзивний для користувачів PS Plus.

Нові ігри PlayStation Plus в липні

Borderlands 3

PS4, PS5

Стріляйте, грабуйте та прокладайте свій шлях через жахливу пригоду. На краю галактики лежить група планет, які безжально експлуатуються воєнізованими корпораціями та переповнюються здобиччю та насильством. Це ваш дім – Borderlands. Тепер божевільний культ, відомий як Діти Сховища, виник і поширюється, як міжзоряна чума. Тільки у вас є союзники та арсенал, щоб знищити їх. Грайте за одного з чотирьох абсолютно нових мисливців за сховищами, які можна налаштовувати, – справжніх шукачів скарбів із Прикордоння. Налаштуйте свій Vault Hunter за допомогою безлічі варіантів персоналізації та використовуйте його окремі дерева навичок, щоб адаптувати здібності до свого бажаного стилю гри. Грайте з будь-ким у будь-який час онлайн або в кооперативі з розділеним екраном, незалежно від вашого рівня чи прогресу в місії. Долайте ворогів і випробування командою.

EA Sports NHL 24

PS4, PS5

Відчуйте інтенсивність хокею, оскільки EA Sports NHL 24 наближає вас до справжніх дій на льоду завдяки безлічі нових ігрових функцій і оновлених режимів. Новий двигун Exhaust Engine відтворює поспіх і втому ігор під високим тиском, винагороджуючи тривалу атакувальну гру ефектами, що змінюють ігровий процес. Оновлені навички повного контролю та оновлена ​​система передачі бачення розширюють ваші миттєві стратегії та дозволяють виконувати їх із повною точністю. Створіть свою команду NHL 24 Ultimate Team і відтворіть моменти з класичних матчів і останні яскраві моменти в HUT Moments, а також досліджуйте розширений світ Chel, який пропонує перехресну гру, перероблений EASHL і багато іншого.

AMONG US

PS4, PS5

Використовуйте командну роботу, переконання та, можливо, навіть зраду в цій унікальній онлайн-грі для вечірок… у космосі! Готуйтеся до від’їзду, але стережіться Самозванця! Виконайте завдання, щоб утримати свій космічний корабель разом і повернутися до цивілізації, але стежте, оскільки один або кілька випадкових гравців серед екіпажу є Самозванцями, які мають намір саботувати корабель і вбити всіх. Люди, що залишилися, повинні завершити свої завдання та ідентифікувати Самозванців, щоб викинути їх у безодню. Але пильнуйте! Самозванці використають усі трюки в книзі, щоб переконати всіх, що вони члени команди, тож не вірте всьому, що чуєте.

Genshin Impact PlayStation Plus Pack

Учасники PS Plus також можуть отримати винагороди в грі Genshin Impact за допомогою ексклюзивного набору. Ви зможете знайти та завантажити цей набір на додаток до місячної лінійки ігор PS Plus у PlayStation Store, коли він стане доступним 16 липня. Щоб отримати доступ, завантажте Genshin Impact із PlayStation Store.

Придбайте цей продукт і отримайте наступні ігрові винагороди Genshin Impact:

  • Примогеми × 160
  • Крихка смола × 4
  • Дотепність героя × 20
  • Руда містичного покращення × 30
  • Мора × 150 000

А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.