Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

PlayStation Plus Extra та Premium підтверджує появу двох ігор у квітні 2024 року

Sony здивувала підписників PlayStation Plus Extra та Premium, оголосивши про появу двох ігор, які вийдуть цього місяця. Погляньмо на ці ігри.
Поділіться новиною з друзями

У тих, хто підписався на PlayStation Plus Extra та Premium, цього місяця з нетерпінням можуть очікувати на появу ще двох ігор. Sony встановила багато шаблонів, коли справа доходить до оголошення PlayStation Plus, і багато шанувальників не очікували дізнатися про будь-які майбутні ігри PS Plus Extra або Premium ще принаймні тиждень або близько того.

Як правило, нові ігри PS Plus Extra та Premium анонсуються в середині місяця. Цілком імовірно, що нові ігри будуть повністю представлені наступного тижня, а потім додані у вівторок, 16 квітня. Поки передплатники PS Plus чекають, щоб дізнатися про повну лінійку ігор, які вийдуть у квітні 2024 року, вони захочуть взяти на примітку дві гри, які були несподівано оголошені для сервісу підписки.

Дві гри неочікувано анонсовані для PlayStation Plus Extra та Premium

На подив багатьох, Sony анонсувала Dave the Diver для передплатників PS Plus Extra та Premium 16 квітня, тоді як гра Tales of Kenzera: Zau вийде 23 квітня. Dave the Diver — це нагороджена, схвалена критиками гра, в якій гравці досліджують океан і керують рестораном. Спочатку гра була доступна лише на ПК, перш ніж потрапити на Switch, а тепер Dave the Diver приходить на PlayStation. Тим часом Tales of Kenzera: Zau — це 2.5D гра Metroidvania, яка зосереджена на платформі та боях. Тут ігровий процес не схожий на нещодавно випущену Prince of Persia: The Lost Crown, тому буде цікаво побачити, як виглядає гра.

Що стосується нових ігор PS Plus Extra та Premium на квітень 2024 року, Dave the Diver і Tales of Kenzera: Zau, ймовірно, лише верхівка айсберга. Більше оголошення майже напевно з’явиться наступного тижня, даючи шанувальникам повну інформацію про те, чого вони можуть очікувати. Тим часом витік потенційно підтвердив, що Star Wars: Rebel Assault 2 – The Hidden Empire вийде на PS Plus Premium. Тож між цим і нещодавніми несподіваними оголошеннями від Sony нові доповнення на квітень 2024 року набувають форми заздалегідь.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.