Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

PlayStation Plus Extra отримує нову гру в день її релізу

Sony оновлює бібліотеку ігор PlayStation Plus Extra. Додано рідкісну абсолютно нову гру для цієї служби. Погляньмо на неї ближче.
Поділіться новиною з друзями

Щомісячні безплатні ігри для PlayStation Plus Extra іноді випускаються в день їх релізу, як у лютому, коли Foamstars була однією з безплатних ігор для PS Plus. Частіше релізні ігри додаються до PS Plus Extra. Насправді гру першого дня було додано до PS Plus Extra на початку квітня, оскільки Dave the Diver приєднався до послуги в той самий день, коли відбувся її реліз для PlayStation. Тепер ще одна гра Day One доступна для передплатників PS Plus Extra.

Tales of Kenzera: ZAU додано до PlayStation Plus Extra

Tales of Kenzera: ZAU вже доступний для підписників PS Plus Extra. Нова гра Metroidvania заслужила дещо неоднозначні відгуки критиків. Але, схоже, багато хто погоджується, що її історія є сильною стороною. Оскільки Tales of Kenzera доступний для гри через PS Plus Extra, це означає, що передплатники можуть спробувати гру без будь-яких фінансових зобов’язань. Тому точно вам нічого не завадить перевірити гру.

Tales of Kenzera: ZAU є винятком із правил, коли мова йде про PS Plus Extra. У більшості випадків усі нові ігри цього рівня підписки додаються в один і той же день місяця. У квітні оновлення бібліотеки PS Plus Extra відбулося 16 квітня, саме тоді було додано більшість ігор, включаючи вищезгадану Dave the Diver. Tales of Kenzera: ZAU унікальний тим, що він був доданий у свій день, і це, своєю чергою, може допомогти привернути до нього більше уваги серед передплатників PS Plus.

Варто зазначити, що Tales of Kenzera: ZAU також доступна для гри передплатникам PS Plus Premium. PS Plus Premium — найвищий рівень PS Plus. Це надає передплатникам доступ абсолютно до всього, що може запропонувати служба передплати Sony, тобто до всіх ігор PS Plus Extra. Як передплатники Extra, так і Premium матимуть ще більше ігор, на які чекатимуть наступного місяця, а тим часом вони можуть зайнятися Tales of Kenzera: ZAU.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.