Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

PlayStation Plus Extra незабаром втратить одну з найкращих ігор

Одна з найкращих ексклюзивних ігор для консолі PlayStation 4 залишить рівень підписки PlayStation Plus Extra 21 травня. Погляньмо на цю гру.
Поділіться новиною з друзями

Нові ігри додаються до PlayStation Plus Extra щомісяця, щоб передплатники завжди мали щось свіже. Нові ігри для рівня Extra, які вийдуть у травні 2024 року, ще не оголошено, але фанати дізнаються більше за кілька днів. Хоча передплатники PS Plus Extra наразі не знають, які ігри з’являться в сервісі в травні 2024 року, вони знають, які ігри буде видалено.

Раніше було підтверджено, що 21 травня з лінійки PS Plus Extra буде виведено 25 ігор, включаючи кілька ігор Final Fantasy. Це було досить погано, але тепер підписники PS Plus Extra також повинні підготуватися до того, що одна з найкращих ігор для PS4 також залишить сервіс.

Horizon Zero Dawn залишає PlayStation Plus Extra

Horizon Zero Dawn — одна з найкращих ексклюзивних ігор для консолей PS4, яка успішно запустила абсолютно нову франшизу для Sony. Гра заслужила визнання своєю графікою, сюжетом і роботами, схожими на динозаврів. Незрозуміло, чому саме гра залишає рівень підписки PS Plus Extra 21 травня, враховуючи, що грою володіє Sony. Але це не перший випадок, коли гру від PlayStation видаляють з Extra.

Як деякі можуть пам’ятати, Людина-павук Insomniac також була видалена з PS Plus Extra раніше. Як і у випадку з видаленням Людини-павука, Sony навряд чи надасть будь-які пояснення, чому вона вирішила видалити Horizon Zero Dawn. Попри це, кожен, хто хоче продовжувати грати в Horizon Zero Dawn, повинен буде придбати її.

З іншого боку, передплатники рівня Extra все ще можуть грати в Horizon Forbidden West. На момент написання цієї статті ця гра все ще є частиною PS Plus Extra, хоча її потенційно можуть видалити в якийсь момент, тому шанувальникам слід пам’ятати про це.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.