Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

PlayStation Cloud Gaming оголошує про оновлення бібліотеки ігор на січень 2024 року

Поділіться новиною з друзями

PlayStation Plus розпочинає новий рік захопливою лінійкою ігор на січень 2024 року, доступною для всіх передплатників із 2 січня по 5 лютого. Добірка включає напружений сюжетний сиквел A Plague Tale: Requiem, де гравці пройдуть жахливу подорож з Аміцією та Гюго, які шукають ліки проти прокляття Гюго серед моря щурів.

Для тих, хто жадає екшену та надприродних гострих відчуттів, Evil West пропонує похмурі пригоди на дикому заході, який кишить вампірами. Гравці стануть мисливцями на вампірів, використовуючи різноманітну зброю та гаджети для боротьби з жахливою загрозою в сюжетній кампанії, у яку можна грати як поодинці, так і в кооперативі.

Нова бібліотека також містить химерну та винахідливу композицію Nobody Saves the World від творців Guacamelee. У цій рольовій екшн грі гравці перетворюються на різні форми, від слимака до дракона, кожна з яких має унікальні здібності для виконання квестів і викликів у величезному надземному світі та підземеллях.

Звичайно, члени PlayStation Plus можуть насолоджуватися цими іграми через PlayStation Cloud Gaming, що дозволяє безперебійно грати без необхідності тривалих завантажень.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.