Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Підписники PlayStation Plus сьогодні отримають змогу зіграти в 13 нових ігор

Сервіс підписки PlayStation Plus сьогодні отримає відразу 13 нових ігор, серед яких Red Dead Redemption 2. Погляньмо на нові ігри ближче.
Поділіться новиною з друзями

Сьогодні сервіс підписки PlayStation Plus надасть своїм користувачам змогу стати свідком кінця епохи Дикого Заходу, найвидатнішим секретним агентом у світі, або ж взяти на себе роль висхідної зірки злочинного світу. Сміливо подолайте чужий світ і багато іншого з травневим каталогом ігор PlayStation Plus. Нові ігри в каталозі доступні з 21 травня. Також підписникам стануть доступні нові класичні ігри на PlayStation Plus Premium.

Нові ігри для підписників PlayStation Plus від 21 травня

PlayStation Plus Extra та Premium

Red Dead Redemption 2 | PS4

Red Dead Redemption 2 — це розгалужена історія життя в Америці на зорі сучасності. Почався кінець епохи Дикого Заходу, оскільки правоохоронці вистежують останні банди злочинців, що залишилися. Тих, хто не здаються чи не підкорюються, вбивають. Після того, як у західному містечку Блеквотер сталося пограбування, Артур Морган і банда Ван дер Лінде змушені тікати. З федеральними агентами та найкращими мисливцями за головами в країні, які йдуть за ними по п’ятах, банда повинна грабувати, красти та прокладати собі шлях через суворе серце Америки, щоб вижити. Оскільки поглиблення внутрішніх розбратів загрожує розірвати банду, Артур повинен зробити вибір між власними ідеалами та вірністю банді, яка його виховала. Гра містить Red Dead Online.

Deceive Inc. | PS5

Відправляйтеся під прикриттям як найвидатніші секретні агенти світу в цій багатокористувацькій грі. Переодягніться будь-ким, щоб злитися з натовпом, розгорніть високотехнологічні гаджети, щоб отримати перевагу, і дістаньте пакет, перш ніж конкуренти заберуть його собі. Жоден трюк не є занадто брудним, коли ви працюєте на Deceive Inc. 

The Sims 4 City Living | PS4

Візьміть своїх Сімів у місто та досліджуйте все, що воно може запропонувати, від галасливих подій за дверима до унікальних ситуацій, які трапляються лише з квартирою в The Sims 4 City Living. Досліджуйте густонаселене місто з різними районами, кожен з яких має свою унікальну індивідуальність. Збагачуйте та розвивайте своїх Сімів, проводячи їх на різні фестивалі по всьому місту, де вони можуть спостерігати за вуличними артистами, брати участь у змаганнях і знайомитися з різними верствами суспільства.

Crime Boss: Rockay City | PS5

Візьміть на себе роль висхідної зірки злочинного світу Тревіса Бейкера, коли ви націлюєтеся стати новим королем Рокей-Сіті. У однокористувацькій кампанії типу roguelike ви застосовуватимете стратегію та вогневу міць, щоб здійснювати хитрі крадіжки та відбирати територію в лідерів конкурентних банд, намагаючись уникнути захоплення наполегливим шерифом Норрісом. Працюйте зі своєю командою і дізнайтеся, як кожен з них опинився в Рокей-Сіті в захопливих ретроспективних місіях. Крім того, створіть власну банду в багатокористувацькій онлайн-грі PvE та співпрацюйте, щоб влаштовувати зухвалі пограбування.

The Settlers: New Allies | PS4

The Settlers: New Allies — це стратегія з глибоким накопиченням досвіду та битвами в реальному часі. Виберіть одну з трьох фракцій: Еларі, Мару та Йорн. Кожна фракція має унікальний вигляд, стиль гри та передісторію. Отримайте досвід сюжетної кампанії у світі The Settlers або перейдіть у спеціальний режим Hardcore та його додаткові випробування. Грайте онлайн з вісьмома гравцями в захопливих битвах проти інших гравців або ШІ.

Stranded: Alien Dawn | PS4, PS5

Відкривайте новий світ у Stranded: Alien Dawn, симуляторі виживання на планеті, який віддає долю невеликої групи вигнаних у ваші руки. Формуйте свою історію через захопливий стратегічний геймплей, приймаючи життєво важливі рішення, щоб захистити тих, хто вижив, від голоду, хвороб, екстремальних погодних умов тощо. Від базових таборів до укріплених баз, створіть фортецю, щоб захистити тих, хто вижив, від нападів інопланетних істот, які бродять у великому та смертоносному чужому світі.

Cat Quest | PS4

Cat Quest — це рольова гра з відкритим світом, дія якої відбувається у світі котів! У пошуках своєї викраденої котом сестри ви кинетеся на величезний континент Фелінгард – світ, створений у стилі карт надземних світів минулих часів із фантастичними персонажами, історіями та каламбурами.

Cat Quest II | PS4

Cat Quest II — це двовимірна екшн-рольова гра з відкритим світом у фантастичному царстві котів і собак. Перебуваючи під загрозою безперервної війни між котами Фелінгарда та собаками Імперії Лупуса, гра розповідає про хвіст двох королів, зібраних разом проти власної волі, які вирушають у подорож, щоб повернути свої трони. Грайте і за кота, і за собаку, досліджуючи їхні королівства поодинці або з другом у локальному кооперативі.

The LEGO Movie 2 Videogame | PS4

Інопланетні загарбники-монстри залишили Бріксбург у руїнах і забрали друзів Еммета. Тепер Еммету та безлічі героїчних персонажів належить вийти за межі свого світу та врятувати своїх друзів від дивних мешканців системи Систар. Подорожуйте у відкритому космосі, відкривайте нові світи та випробовуйте свої майстерні навички будівництва.

Watch Dogs | PS4

Грайте за геніального хакера Ейдена Пірса, який полює на тих, хто завдав шкоди його родині, у цьому відкритому світі пригод у Чикаго. Ви зможете контролювати та зламати всіх, хто вас оточує, маніпулюючи всім, що під’єднано до міської мережі. За допомогою смартфона ви в режимі реального часу контролюєте інфраструктуру міста. Все, що пов’язано з CTOS міста, може стати вашою зброєю.

PlayStation Premium | Класичні ігри

2Xtreme | PS4, PS5

Сноуборд в Японії, роликові ковзани в Вегасі, гірський велосипед в Африці, скейтборд в Лос-Анджелесі та багато іншого є в цій грі на перегони. Змагайтеся протягом сезону на 12 інтенсивно божевільних трасах. Перегони з розділеним екраном для двох гравців, 4 рівні складності та створення власного гравця роблять 2 Xtreme неперевершеним.

G-Police | PS4, PS5

Мандруйте горизонтами на своєму оснащеному зброєю кораблі DASA-Kamov як член G-Police. Проривайтеся між, навколо та під перешкодами, такими як хмарочоси та мости, з круговим польотом, борючись із загрозливими кораблями повстанців у повітрі та важкоозброєною технікою на землі, виконуючи 35 стратегічних бойових і льотних завдань. Ви сієте хаос, борючись із запеклим кримінальним елементом, який тероризує суворі міста Каллісто 21 століття.

Worms Pinball | PS4, PS5

Worms Pinball пропонує спортивний стіл із 3D-світлодіодним відображенням допоміжних ігор і паралельних цілей, прозорих пандусів, керованих користувачем рухомих гаджетів, відскоків і переворотів, ударів спиною, порятунків смерті… і багато іншого! Глибина ігрового процесу, різноманітність дій і складні правила столу гарантують, що Worms Pinball захопить усіх геймерів.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.