Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Опубліковано безплатні ігри PlayStation Plus Essential на квітень 2024 року

Sony відсуває завісу над трьома іграми для PlayStation Plus Essential, які з’являться на консолях PlayStation 4 і PlayStation 5 у квітні.
Поділіться новиною з друзями

PS Plus підтвердила випуск нових ігор для підписників PlayStation Plus Essential на квітень 2024 року. Прямо зараз передплатники PS Plus можуть відзначити кілька ключових дат у своїх календарях. Нові ігри для PS Plus будуть додані 2 квітня, а це означає, що шанувальники, які ще не зробили цього, повинні обов’язково отримати березневі ігри: EA Sports F1 23, Sifu, Hello Neighbor 2 і Destiny 2: Witch Queen. Після цього підписники можуть очікувати, що Sony анонсує ігри PS Plus Extra та Premium 10 квітня перед їх додаванням 16 квітня.

Безплатні ігри PlayStation Plus Essential: квітень 2024 року

Безплатними іграми PS Plus на квітень 2024 року є Immortals of Aveum, Minecraft Legends і Skul: The Hero Slayer. Ті, хто підписалися на один із вищих рівнів, PS Plus Extra та Premium, також мають право отримати ці ігри. Варто зазначити, що кожна гра пропонує унікальний досвід порівняно з наступною. Immortals of Aveum — це шутер від першої особи, який зазнав труднощів з моменту запуску, але має унікальний погляд на цей жанр. Замість зброї гравці екіпірують і використовують різні заклинання. З іншого боку, Minecraft Legends — це більше гра на виживання в пісочниці з якостями PvP і PvE.

Мабуть, найменш впізнаваною грою є Skul: The Hero Slayer. PS Plus чудово підтримує інді-ігри, а Skul вписується в цю сферу як спрощений двовимірний екшн-платформер. Кожен, хто любить цей жанр, повинен перевірити гру, особливо тому, що вона пропонує багато різноманітності.

Наразі ще невідомо, що Sony додасть до рівнів підписок PS Plus Extra та Premium у квітні 2024 року. Однак можна з упевненістю сказати, що місяць розпочинається успішно, і вищі рівні, ймовірно, збережуть цей імпульс.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.