Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Оголошено оновлення бібліотеки ігор PlayStation Plus на січень 2024 року

Поділіться новиною з друзями

Sony розпочала новий рік, оголосивши оновлення для каталогу ігор PlayStation Plus на січень 2024 року. Починаючи з 16 січня, передплатники зможуть знайти різноманітні ігрові світи, починаючи від жахів у Resident Evil 2 і закінчуючи фентезійним світом Tiny Tina’s Wonderlands, які будуть доступні для трансляції у сервісі хмарного геймінгу.

Ігри PlayStation Plus доступні для трансляції

Resident Evil 2

Гравці можуть випробувати захопливі кампанії Леона Кеннеді та Клер Редфілд, переміщаючись у наповненому зомбі Раккун-Сіті, тепер чудово реконструйованому за допомогою власного двигуна RE від Capcom.

Tiny Tina’s Wonderlands – Next-Level Edition (версія для PS4)

Ця гра запрошує вас створити свого головного героя за допомогою багатокласової системи та насолоджуватися історією самостійно або з друзями в багатокористувацькій онлайн-грі або локальному розділеному екрані.

Hardspace: Shipbreaker

Для тих, хто любить гарні космічні пригоди, Hardspace: Shipbreaker для PS5 пропонує науково-фантастичний симулятор фізики, де гравці можуть вирізати та розрізати космічні кораблі, щоб відновити цінні матеріали.

Session: Skate Sim

Session: Skate Sim для PS4 і PS5 забезпечує надреалістичний досвід катання на скейтборді з подвійними ручками керування, які імітують відчуття ваших ніг на скейтборді.

Vampire: The Masquerade – Swansong

Vampire: The Masquerade – Swansong для PS4 і PS5 — це сюжетна рольова гра, де гравці керують трьома вампірами, кожен зі своїми здібностями та дисципліною, в історії, де вибір визначає долю Бостона.

Кілька додаткових ігор, якими можна насолоджуватися з вашою підпискою

Окрім цих ігор, які доступні або будуть доступні для трансляції на ваші консолі, також є LEGO City Undercover, Just Cause 3, Shadow Tactics: Blades of the Shogun і Surviving the Aftermath. Для тих, хто цінує класику, передплатники PlayStation Premium можуть насолоджуватися такими іграми, як Rally Cross, Star Wars: Episode 1 The Phantom Menace, Street Fighter: 30th Anniversary Collection, Legend of Mana та Secret of Mana.

Фільми для всіх

Крім того, учасники PlayStation Plus Premium/Deluxe у обраних регіонах матимуть доступ до спеціального каталогу зі 100 фільмів для перегляду за запитом від Sony Pictures Core та контенту від Crunchyroll, починаючи з 15 січня.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.