Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Будьте готові до майбутнього

Поділіться новиною з друзями

Sony нарешті серйозно ставиться до хмарних ігор. Щоб не відставати від конкуренції в цій галузі, компанія зараз залучила справжніх експертів.

Sony поглинає технічну компанію

Кожен, хто є передплатником PS Plus Premium, можливо, вже випробував функцію хмарних ігор своєї підписки. Ви можете використовувати цю функцію, щоб грати в ігри безпосередньо без інсталяції – ігровий процес транслюється на вашу консоль або ПК через відеопотік. Нещодавно це почало працювати навіть  в 4K і 60 FPS з іграми для PS5.

Хмарні ігри, схоже, є основною темою для Sony на цю мить – принаймні це свідчить останнє придбання компанії. Як оголосила Sony Interactive Entertainment у пресрелізі, це те, що британська компанія вирішила зробити iSIZE, частиною своєї великої сім’ї. iSIZE насамперед займається використанням штучного інтелекту для… Зменшення бітрейтів відеопотоків і досягнення вищої якості зображення.

Іншими словами: завдяки технології iSIZE відеопотоки можуть мати кращий вигляд, не вимагаючи особливо швидкого підключення до Інтернету.

Коли чекати хмарну трансляцію ігор PS5 на смартфоні

Хоча зараз більшість домогосподарств мають досить швидке з’єднання з Інтернетом, щоб користуватися хмарними іграми, все трохи інакше, коли ви в дорозі. Розширення мобільного Інтернету все ще залишає бажати кращого, особливо в деяких країнах. Пасажири, які в основному подорожують українськими дорогами, можуть дещо розповісти про це. Крім того, реальні фіксовані тарифи на передачу даних у тарифах на мобільні телефони все ще є досить дорогими.

Цілком можливо, що це одна з причин, чому Sony вирішила залучити експертів з iSIZE. Можливо, Sony незабаром планує запропонувати передплатникам PS Plus Premium можливість грати в ігри через Інтернет на своєму смартфоні. Поки що ця функція доступна лише на PS5, PS4 і ПК.

Користувачі Xbox Game Pass Ultimate вже можуть грати в деякі ігри з підписки на своєму смартфоні через Xbox Cloud Gaming – навіть якщо результати досить неоднозначні.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.