Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Які студії створюють ігри для Netflix Games

Поділіться новиною з друзями

Netflix увірвався в індустрію ігор ще у 2021 році, випустивши мобільні ігри для iOS і Android, і зараз відеогігант також знаходяться в процесі створення хмарної ігрової платформи. Оскільки Netflix інвестує велику суму грошей у відеоігри, подивімось на шість ігрових студій Netflix, що вони випускали в минулому та що розробляють зараз.

Netflix Game Studio California/Studio Blue

Почнімо з однієї з найпростіших для обговорення, Netflix створив студію в Каліфорнії для розробки відеоігор «big budget triple AAA», ця студія отримала прізвисько «Studio Blue». Попри те, що ця студія ще не випустила жодної гри, вони розробляли «AAA великобюджетну гру FPS для ПК», що є великим ризиком для нової студії. Ця студія також відома тим, що наймала колишніх розробників PlayStation Studios, Xbox Game Studios і Activision Blizzard, зокрема Джозефа Стейтена (Halo Infinite), Джеррі Едсалла (Gears Of War), Чако Сонні (Overwatch) і Рафа Грассетті (God Of War).

Хоча про гру, яку розробляє ця студія, відомо дуже мало, можна з упевненістю сказати, що це буде велика гра з командою, яку зібрав для неї Netflix.

Night School Studio

Перша з чотирьох ігрових студій, придбаних Netflix, Night School Studio – це улюблена інді-студія, яка створила ігри « Afterparty », « Next Stop Nowhere » і « Oxenfree ». Night School Studio була придбана Netflix у вересні 2021 року, і після придбання вона випустила « Oxenfree 2 », який вийшов на Netflix Games того самого дня, що на інших платформах. Оскільки Night School Studio випустила « Oxenfree 2 » ще в липні, ми можемо лише припустити, що вони працюють над портуванням гри на консолі Xbox разом із роботою над екранізаціями фільмів «Oxenfree» і «Afterparty», які були анонсовані раніше.

Ми не можемо сказати напевно, що готує Night School Studio, але важливо зазначити, що гра Night School Studio « Oxenfree » є однією з двох пробних ігор на Netflix Cloud Gaming Beta у Великобританії та Канаді. Коли справа доходить до Netflix Game Studios, Night School Studio – це те, що варто подивитися.

Next Games

Next Games — третя студія в нашому списку, і це одна з незнайоміших, оскільки це єдина придбана студія, яку ми знаємо за скільки придбали (72 мільйони доларів). Next Games відома як студія, що розробила популярні мобільні ігри «Stranger Things», «Stranger Things Puzzle Tales», а також гру «Compass Point West». Next Games має коротке резюме порівняно з дочірньою студією Spry Fox, але, безсумнівно, вони знають, як створювати ігри з живим оточенням, які залучають гравців протягом тривалого часу.

Наразі Next Games працює над ремастером «Compass Point West» і продовжує оновлювати «Stranger Things Puzzle Tales» абсолютно новим вмістом, заснованим на франшизі «Stranger Things».

Moonloot Games

Ще одна ігрова студія, яку Netflix створила всередині себе, і як не дивно, це дочірня студія Next Games, обидві з яких розташовані в Гельсінкі, Фінляндія. Про Moonloot Games і те, що вони розробляють, відомо небагато, однак кілька місяців тому з Moonloot Games було опубліковано зображення, яке виглядало як відеогра «Animal Crossing».

Окрім раніше згаданої гри, подібної до «Animal Crossing», немає іншої інформації про те, що розробляє Moonloot, тому побачити, що цей фінський розробник випустив, буде несподіванкою.

Boss Fight Entertainment

Boss Fight Entertainment — одна з найцікавіших ігрових студій Netflix, оскільки на момент написання цієї статті вони опублікували лише дві гри та ще дві розробляють. Компанія Boss Fight Entertainment розробила та опублікувала ігри «Dungeon Boss Respawned» і «Netflix Stories Love Is Blind», які є такими різними жанрами, як від RPG підземелля до гри-симулятора побачень. Ми також знаємо про щонайменше дві інші ігри, над якими працює Boss Fight Entertainment.

Студія зараз працює над підтримкою «Dungeon Boss Respawned» новими оновленнями вмісту, але також працює над іграми «Netflix Stories Virgin River» і «Netflix Stories Money Heist».

Spy Fox

Остання студія в списку і одна з тих, хто ще не представила гру для Netflix Games – Spry Fox. Ця студія існує вже більше десяти років і випустила такі відомі ігри, як «Alphabear», «Road Not Taken», «Triple Town» і «Cozy Grove», тож у порівнянні з іншими студіями в Netflix у них досить гарне резюме. Зараз на Netflix немає ігор від Spry Fox.

На момент написання матеріалу ми знаємо, що Spry Fox працює над «Cosy Grove 2» і «Non-violent MMO», сподіваємося, що незабаром ми побачимо деякі з ігор Spry Fox на Netflix.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.