Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Віце-президент Netflix Games Майк Верду йде у відставку

Глава Netflix Games Майк Верду оголосив про припинення свого знаходження на посаді віце-президента ігрового підрозділу медіа-гіганта.
Поділіться новиною з друзями

Глава Netflix Games Майк Верду оголосив, що переходить на іншу посаду в Netflix. Однак на момент написання статті ми не маємо підтвердження того, хто його наступник або яку нову посаду він обійме. Єдине що підтверджено – Верду залишиться в Netflix.

Що буде з Netflix Games

Майк Верду, який приєднався до Netflix у 2021 році, щоб очолити його ігровий підрозділ, оголосив, що залишає посаду віце-президента з ігор у Netflix. Верду раніше обіймав посади в Electronic Arts та Facebook. Було підтверджено, що пан Верду залишатиметься відповідальним за свою поточну посаду, доки не буде знайдено наступника. Ця новина стала несподіванкою. Це може бути пов’язано зі зміною стратегії Netflix, коли справа доходить до ігор, які вони створюють. Особливо зараз, оскільки вони зміцнюють свої позиції в індустрії відеоігор,

Я дуже пишаюся тим, чого ми досягли, і радий створити нову команду в Netflix, яка займатиметься передовими інноваціями в іграх. Нові технології завжди були ключовими для креативності в розробці ігор, і як підприємцю в душі ця ініціатива мені дуже подобається.

Після того, як Майк Верду став віце-президентом з ігор у Netflix, він збільшив кількість студій з нуля до шести. Дві студії були створені з нуля. Інші чотири студії придбала Netflix. Включно з Night School Studio, Next Games, Boss Fight Entertainment і Spry Fox. Верду також допоміг Netflix розширити пропозицію мобільних ігор до понад ста. Він також допоміг із бета-версією Netflix Cloud Gaming.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.