Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

В Hades відтепер можна грати на Netflix Games

Сервіс хмарного геймінгу Netflix Games розширює свою бібліотеку, додаючи гру Hades. Але є невеличкий нюанс. Погляньмо ближче.
Поділіться новиною з друзями

Зараз Netflix має близько 100 мобільних ігор, доступних на своїй платформі станом на березень 2024 року. Вчора сервіс хмарних ігор Netflix Games отримав чудову гру. Погляньмо на неї ближче.

Hades доступний на Netflix Games

Ви готові втекти з підземного світу? Hades це нова мобільна гра, яка перенесе вас в інше царство. У ізометричному підземеллі гравці беруть на себе роль Загрея, принца підземного світу та сина самого Аїда. Втомлений своїм життям, Загрей клянеться втекти з пекла та досягти світу смертних, щоб знайти свою матір.

Звучить як досить легке завдання для Принца підземного світу, чи не так? Готуйтеся померти й багато разів. Однак не бійтеся: у вас є далекі родичі, такі як Зевс, Афіна та Посейдон, які вас підтримають. І з кожною спробою втечі ваш персонаж ставатиме сильнішим і розплутуватиме все більше історії.

Hades доступний виключно через обліковий запис Netflix на пристроях, які підтримують лише iOS. Просто увійдіть у програму Netflix на своєму пристрої, перейдіть до рядка ігор у програмі та знайдіть там Hades. Натисніть плитку, і ви перейдете до магазину додатків, щоб завантажити гру, де ви зможете грати досхочу. Hades найкраще працює на пристроях з iOS 16 або новішої версії. В Hades чудово грати як з сенсорним екраном, так і з контролерами з підтримкою Bluetooth. Додаток iOS також має повністю настроювані сенсорні елементи керування, розроблені для цієї версії гри.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.