Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Що зараз розробляють внутрішні ігрові студії Netflix Games?

Поділіться новиною з друзями

Сервіс хмарного геймінгу Netflix Games має шість внутрішніх студій, які розробляють нові відеоігри для ігрової платформи Netflix. Отже, подивімось, над чим працюють ці студії.

Над чим працює Netflix Games Studio California/Studio Blue

Перша студія, яку ми збираємося поглянути, — це Netflix Games Studio California або Studio Blue, наразі немає підтвердженої назви. Наразі ця студія розробляє дві відомі гри, це «великобюджетний AAA шутер від першої особи», який планується як мультиплатформенний випуск. Інша гра, над якою працює ця студія, — це ААА гра для кількох гравців, про яку ми також майже не маємо інформації.

Над чим працює Studio Night School

Night School Studio — це перший розробник відеоігор, якого придбав Netflix, і є центром ігрової франшизи Oxenfree. Оскільки останньою грою була Oxenfree 2: Lost Signals у липні 2023 року, відносно невідомо, які поточні ігри створює Night School Studio. Однак ми можемо припустити, що розробник зараз працює над випуском інших своїх ігор, зокрема Afterparty та Next Stop Nowhere.

Ми також знаємо, що Night School Studio консультує щодо кіноадаптацій Oxenfree й Afterparty. Night School Studio має дивовижний послужний список своїх ігор, тож усе, що вони випустять, повинно бути цікавим.

Над чим працює Boss Fight Entertainment

Boss Fight Entertainment — одна з найцікавіших студій, яку придбав Netflix. У березні 2022 року вони опублікували три гри у сервісі Netflix, так само як і всі інші студії разом узяті. Ігри, які Boss Fight Entertainment випустили на Netflix, це Dungeon Boss: Respawned, Netflix Stories: Love Is Blind і Money Heist: Ultimate Choice. Тепер ми знаємо, що поряд з оновленням контенту для Dungeon Boss Respawned Boss Fight Entertainment також зараз працює над відеогрою на основі телесеріалу Virgin River від Netflix.

Над чим працює Moon Loot Games

Це друга внутрішня ігрова студія, створена Netflix, і друга студія, розташована в Гельсінкі, Фінляндія. Хоча було дуже мало інформації про те, що розробляє Moon Loot Games, ми знаємо зі скріншота, який було опубліковано Netflix приблизно рік тому, що ця студія працює над грою «симулятор життя» на заміну популярної Animal. Це може бути серія відеоігор Crossing.

Над чим працюють Next Games

Next Games — це друга ігрова студія, яку придбав Netflix, а також друга ігрова студія, що базується в Гельсінкі. Next Games стоїть за популярною відеогрою Netflix Stranger Things Puzzle Tales, яка заснована на популярному телесеріалі Netflix Stranger Things. На цей час ми знаємо, що Next Games працює над поверненням своєї відеогри Compass Point West. Саме її вони кинули в другій половині 2010-х років. Також розробник продовжує підтримувати свою флагманську відеогру Stranger Things Puzzle Tales безплатними оновленнями.

Над чим працює Spry Fox

Остання ігрова студія, яку треба згадати — це Spry Fox, яка на цей час є останньою ігровою студією, яку придбав Netflix у вересні 2022 року, і вони ще не випустили жодної гри на платформі Netflix Games. Станом зараз ми знаємо про дві відеоігри, над якими працює Spry Fox, перша — це «ненасильницька» MMO, яку має опублікувати Epic Games, а інша гра Cosy Grove: Camp Spirit, яка має вийти цього року.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.