Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Підтверджено дату виходу гри Netflix, заснованої на історії пограбування

Поділіться новиною з друзями

Ігрова студія Boss Fight Entertainment, що належить Netflix, оголосила дату випуску своєї майбутньої відеогри, адаптації популярного телесеріалу Netflix Money Heist.

Гра наразі доступна для завантаження, хоча фактично грати в гру можна буде лише 5 січня 2024 року. Офіційний опис в Apple App Store говорить: «Для них це просто робота, для вас, це особисте, вибір за вами, чи будете ви мститися за свою родину чи вирішите стати командним гравцем у цій інтерактивній кримінальній історії? Приєднуйтеся до команди професора для виконання однієї епічної місії в фантастичній грі-приквелі, дія якої відбувається у всесвіті Money Heist».

Ця гра нашу команду щиро захоплює, оскільки Money Heist — це телевізійний серіал, який, на нашу думку, заслуговує адаптації у вигляді відеогри, оскільки це одне з найуспішніших шоу Netflix. Той факт, що Boss Fight Entertainment (ігрова студія Netflix) є студією, що стоїть за нею, також є досить крутим, оскільки вони показали себе досить спроможною командою, яка не лише розробила рольову гру Dungeon Boss Respawned та гру-симулятор побачень Netflix Stories Love Is Blind, тож ми оптимістично дивимось на цю гру.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.