Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Netflix провів переговори щодо ліцензування гри Grand Theft Auto

Поділіться новиною з друзями

Повідомляється, що Netflix провів переговори з Take-Two Interactive щодо ліцензування гри з популярної серії Grand Theft Auto, оскільки Netflix робить кроки, щоб пропонувати відеоігри з потрійним стандартом AAA на своєму ігровому сервісі.

Звіт надійшов від Wall Street Journal, у якому йдеться, що Netflix вважає, що такий крок забезпечить більшу присутність їхнього сервісу в просторі відеоігор і, своєю чергою, призведе до збільшення кількості передплатників. У ньому також повідомляється, що хоча кількість завантажень ігор Netflix зросла до 70,5 млн, менше 1% абонентської бази Netflix використовують її ігри щодня.

Netflix нещодавно перейшов у хмарні ігри та активно випробовує цю функцію. Проте провал Google Stadia, очевидно, був гарячою темою внутрішніх дискусій в Netflix, де деякі співробітники, як повідомляється, сумнівалися, чому стрімінговий сервіс наважується на територію, де такий технологічний гігант, як Google, зазнав краху.

Тож чому це важливо як для шанувальників Netflix, так і для геймерів? «Grand Theft Auto» — одна з найвідоміших і найбільш продаваних ігрових франшиз. Існує також той факт, що Netflix має майже 240 мільйонів платоспроможних клієнтів по всьому світу, що може переконати керівників Take-Two і Rockstar укласти угоду про пропонування гри «GTA» (у звіті не вказано, чи це GTA 6). Спадщина Google Stadia також нависає над іграми Netflix, оскільки серія «GTA» — це франшиза, яка ніколи не виходила на платформу Google, тому якщо Netflix зможе оцінити гру у франшизі «GTA», це зробить Netflix Games великою справою для багатьох геймери.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.