Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Netflix Games запропонує трилогію Grand Theft Auto

Поділіться новиною з друзями

Netflix оголосив у середу, що планує запропонувати трилогію «Grand Theft Auto» — одну з найпопулярніших відеоігор Take Two Interactive, оскільки вона, схоже, підвищить амбіції сервісу хмарного геймінгу.

«Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition з’явиться на хмарній платформі 14 грудня для підписників Netflix в App Store, Google Play і в мобільному додатку Netflix. Шанувальники можуть попередньо зареєструватися, починаючи з середи.

Трилогія доповнює зростаючий каталог Netflix із понад 80 мобільних ігор, і очікується, що буде більше.

«Ігри — це величезна можливість для розваг», — сказав співдиректор Netflix Грег Пітерс під час телефонної розмови про прибутки минулого місяця. «Ми говоримо про витрати споживачів на ігри за межами Китаю та росії в розмірі 140 мільярдів доларів. І зі стратегічної точки зору ми віримо, що можемо перетворити ігри в сильну категорію контенту, використовуючи наші поточні основні фільми та серіали, з’єднавши учасників, які є шанувальниками певних ігор, з іграми, які їм сподобаються».

Пітерс сказав, що Netflix має можливість «рентабельно залучати нових гравців», які потім можуть бути використані в основному потоковому бізнесі.

«Ми збільшуємо залученість. Ми збільшуємо утримання. Ми збільшуємо отриману цінність. Усе це визначає показники нашого основного бізнесу», — додав він.

Серія “Grand Theft Auto” є однією з найвідоміших ігор у світі. Видавець Take Two Interactive заявив, що франшиза, яка включає «Grand Theft Auto III»; “Grand Theft Auto: Vice City”; Grand Theft Auto: San Andreas;», «Grand Theft Auto IV» і «Grand Theft Auto V» — станом на останній звіт про прибутки компанії було продано понад 410 мільйонів копій.

Остання гра, “Grand Theft Auto V”, була найшвидше розпроданою грою, яка досягла 1 млрд доларів продажів. “Grand Theft Auto Online” і відгалуження “Grand Theft Auto V” продовжують приносити мільйони доларів видавцю.

Оголошення сталося в той момент, коли Take Two готується до випуску першого трейлера довгоочікуваної гри «Grand Theft Auto VI» у грудні. Очікується, що повна версія гри з’явиться в магазинах приблизно у 2024 році.

Тим часом додавання такої назви, як «Grand Theft Auto Trilogy» до колекції ігор, повинно виявитися благом для ігрової платформи Netflix. Але це протистоїть конкуренції i Microsoft, яка придбала Activision Blizzard за 69 мільярдів доларів, тепер є силою, з якою потрібно рахуватися в індустрії мобільних ігор, завдяки доданню мобільного бренду Activision King, який створює популярну колекцію ігор «Candy Crush Saga».

Кінцева мета Microsoft — зробити свою хмарну платформу Xbox Cloud Gaming доступною на мобільних пристроях, служачи єдиним магазином для геймерів, які хочуть отримати доступ до високоякісних ігор без необхідності купувати дорогі консолі чи ПК.

Apple також є величезною силою в індустрії мобільних ігор завдяки своєму App Store. Попри те, що компанія не оприлюднює окремі цифри для бізнесу, ігри вважаються її найуспішнішим сегментом.

Щоб Netflix став справжнім ігровим гігантом, йому потрібно буде додати набагато більше ігор до своєї бібліотеки.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.