Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Netflix Games та Night School Studio – що тут не так

Поділіться новиною з друзями

Ще у вересні 2021 року під час запуску хмарних ігор на Netflix стрімінговий гігант вирішив придбати інді-студію Night School Studio. Night School випустила чотири ігри з моменту свого заснування, однак лише дві з цих ігор доступні через підписку Netflix, тож поговорімо про те, яких ігор бракує.

Технічно ігри “Oxenfree” є на іграх Netflix:

Зараз ігри «Oxenfree» є популярним дуетом інді-ігор, однак обидві ігри вже доступні на Netflix через мобільний пристрій, але на відміну від своєї попередниці «Oxenfree 2: Lost Signals» недоступні через сервіс хмарного геймінгу Netflix Cloud Gaming. Цілком логічно, що ігри «Oxenfree» вже є на Netflix, оскільки ці ігри є більш відомими іграми Night School, а «Oxenfree 2: Lost Signals» була щоденним випуском на інших платформах ще в липні 2023 року. Тож тепер ми знаємо, що обидві гри від Night School Studio є у франшизі “Oxenfree”, поговорімо про дві інші.

“Afterparty” Night School – це унікальна інді-гра, якої не вистачає:

Наступна гра Night School Studio після “Oxenfree” була, м’яко кажучи, цікавою. Цією грою була “Afterparty”. У ній ви граєте за Майло та Лолу, які є найкращими друзями, які пішли з життя, і ви дивитесь у вічне пекло, якщо не “вип’єте” Сатани, який, якщо захочете, подарує вам повернення на землю. «Afterparty» було випущено у 2019 році, і на момент написання цієї статті ця гра недоступна в Netflix Games через мобільні пристрої чи хмару. «Afterparty» — це гра, яка має з’явитися на Netflix Games швидше, ніж пізно, тому що це унікальна гра. Сподіваємось, незабаром ми побачимо цю гру на Netflix.

«Next Stop Nowhere» також не вистачає на Netflix Games:

Гра Night School Studio «Next Stop Nowhere» — це мобільна гра, яка до початку цього року була доступна через Apple Arcade. У «Next Stop Nowhere» ви граєте за Беккета, який через зустріч з колишнім мисливцем за головами Серрою змушує Беккета вплутуватися в пригоду, яку він може не пережити. Відсутність «Next Stop Nowhere» очікувана, оскільки гра вийшла з Apple Arcade лише на початку цього року, тому версії для Android може ще не існувати через умови Apple Arcade.

Night School Studio все ще є досить новою студією, яка контролюється Netflix лише трохи більш як два роки. Ігри «Oxenfree» вже є на Netflix Games, сподіваємось, ми побачимо «Afterparty» та «Next Stop Nowhere» протягом наступного року. Night School Studio — це талановита команда, і ми не можемо дочекатися, щоб побачити, що вони зроблять у майбутньому.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.