Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Netflix Games, схоже, націлені на швидке зростання у 2024 році

Поділіться новиною з друзями

Сервіс хмарного геймінгу Netflix Games, заснований ще у 2021 році, був новою філією гіганта потокового сервісу Netflix, який прагнув дати компанії доступ до однієї з найбільших індустрій розваг — ігор. За останні два роки компанія не лише розширила свій каталог, скуповуючи старіші ігри, одним із найбільших придбань була GTA Trilogy, а й фінансуючи внутрішні ігри, такі як Oxenfree II: Lost Signals.

Раніше ми вже публікували інформацію про те, що ігровий відділ Netflix зростає з кожним роком і зараз становить понад 80 мільйонів завантажень по всьому світу.

Один з останніх кроків, які планує зробити Netflix, це ввімкнення хмарних ігор для всіх пристроїв. Щось, що може відкрити його бібліотеку для більш потужних ігор. Однак гігантський потоковий сервіс також оговтується після хвилі звільнень минулого року, а задоволеність клієнтів знижується через зростання цін на підписку. Чи виявиться Netflix Games стійким і, що важливіше, прибутковим елементом його фінансового рівняння, ще невідомо.

Що стосується 2024 року, то компанія з нетерпінням чекає багатьох випусків ігор, у тому числі заснованих на найуспішніших серіалах Netflix, таких як Гра в кальмара.

Не забувайте також про амбіції хмарного ігрового сервісу стосовно придбання ігрових студій, які розробляють досить популярні ігри. Як ми вже писали раніше, на цей час у компанії поки немає планів на придбання сторонніх розробників. Все це через фінансові складнощі, які виникли за минулі роки. Звичайно, все можу змінитися за поточний рік, але наразі про це говорити ще зарано. Ми все ж сподіваємося, що сервіс потокового передавання ігор Netflix Games зробить ставку не на кількість, а на якість ігор.

Також треба розуміти, що цінова політика медійного гіганта бажає кращого. Останнім часом багато користувачів невдоволені тим, що ціни на сервіс постійно зростають, а якість залишається на не дуже задовільному рівні.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.