Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Netflix Games цього місяця отримає підтримку досягнень

Понад 90 ігор доступних в хмарному ігровому сервісі Netflix Games отримають довгоочікувану функцію - досягнення. Погляньмо ближче.
Поділіться новиною з друзями

Початок 2024 року для сервісу хмарного геймінгу Netflix Games був відносно спокійним, але низка оновлень ігор вводить досягнення в перелік із понад 90 ігор Netflix, а Braid Anniversary Edition щойно було запущено.

Досягнення повторюватимуть системи на конкурентних платформах, таких як:

  • PlayStation з використанням трофеїв
  • Xbox де є досягнення
  • Steam, який також має досягнення

Ресурс What’s on Netflix в соцмережі X (Twitter) опублікував цю новину з посиланням на перевірені джерела. Також в мережі інтернет вже є кілька скриншотів Списків досягнень у дії. Також показано знімок екрана, на якому видно, як працює меню профілю та як там відображаються досягнення.

Це чудове доповнення до Netflix Games, але не без недоліків. У випадку Teeter Up єдиний спосіб отримати доступ до списку досягнень був через головний екран. Це означає, що якщо ви хочете ще раз перевірити прогрес або побачити, яке досягнення потрібно досягти наступного, вам потрібно буде вийти з головного екрана.

Серед ігор, які ми помітили на цю мить з увімкненими досягненнями є Football Manager 2024, Teeter Up (Remastered), Poinpy та Oxenfree.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.