Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Netflix додає Pinball Masters Netflix Edition до зростаючої бібліотеки Netflix Games

Поділіться новиною з друзями

Netflix нарешті додав свою першу гру до свого портфоліо ігор на лютий 2024 року, і ця гра сподобається шанувальникам пінболу. Pinball Masters Netflix Edition — найновіша гра на Netflix. Отже, подивімось, що включає ця гра.

Грайте за дванадцятьма пінбольними столами на Netflix Games

Pinball Master від Zen Studio — це нова відеогра у пінбол, яку ви можете випробувати на Netflix вже сьогодні. У грі є дванадцять унікальних столів, у тому числі столи, на яких зображені культові персонажі, як-от Кінг-Конг, Ґодзілла та родина Адамсів, а також тематичні столи, як-от «Прокляття мумії». Сторінка Apple App Store також дражнить, що «буде більше столів». Це означає, що ця гра може отримати безплатні оновлення в майбутньому. Або, можливо, це може означати, що це перша гра, яка підтримує платні додатки. Нагадаємо, що за чутками, Netflix придивляється до своєї стратегії майбутнього розвитку, оскільки вони намагаються краще монетизувати свої ігри.

Zen Studios відома розробкою ігор Pinball, і приємно бачити, що Netflix Games продовжує розширювати свої ігрові пропозиції за допомогою ігор, які подобаються геймерам у широкому діапазоні жанрів і франшиз.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.