Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Netflix Cloud Gaming додає три гри до своєї бета-версії

Поділіться новиною з друзями

У Netflix Games був вдалий рік, коли було випущено та анонсовано багато нових ігор, разом із запуском бета-версії хмарних ігор. Тепер Netflix додав ще три гри до своєї бета-версії хмарного геймінгу, довівши загальну кількість ігор у бета-версії до шести. Отже, подивімось на ігри, які Netflix щойно додав.

Перша гра в нашому списку — Link Twin. В офіційному описі Netflix Games сказано: «Куди один йде, інший слідує. Проведіть таємничих близнюків крізь світ пейзажів, що розвиваються, і карколомних головоломок у цій грі, що дражнить розум». Це доповнення є приємним, оскільки ігри-головоломки є популярним жанром для тих, хто хоче підтримувати свій мозок активним. Link Twin тепер доступний для всіх користувачів Netflix Cloud Gaming Beta.

Link Twin a sosit şi pe PC! - Go4Games

 

Rocket

Друга гра — це аркадна гра під назвою Rocket. В описі цієї гри на Netflix сказано: «Проходьте складні лабіринти, щоб знайти Зоряні карти, що ведуть до прихованого скарбу. Уникайте інопланетних жуків та інших небезпек на шляху в цій галактичній пригодницькій грі». Ця гра здається простою, але це не обов’язково робить її поганою. Якщо ви берете участь у бета-версії Netflix Cloud Gaming, ви можете перевірити цю гру зараз.

The Almost Gone

Останньою грою в нашому списку є The Almost Gone – інтерактивна історія та гра-головоломка. Офіційний опис цієї гри від Netflix: «У цій грі ви десь між життям і смертю. Копай глибоко в спогадах та інших підказках у темному передмісті, щоб розгадати таємницю своєї долі». Ще одна абсолютно нова гра в жанрі головоломки.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.