Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Netflix анонсує ігри на основі чотирьох серіалів

Поділіться новиною з друзями

Під час анонсів Geeked Week у минулий четвер Netflix представив ігри, засновані на чотирьох оригінальних серіалах Netflix, включаючи майбутній анімаційний фільм Chicken Run Dawn Of The Nagget, тож подивімось на чотири представлені гри.

Chicken Run Eggstraction

Однією з перших продемонстрованих ігор був спін-офф майбутнього анімаційного фільму Chicken Run Dawn Of The Nagget, гра відома як Chicken Run Eggstraction. Ми не знаємо надто багато подробиць про історію Chicken Run Eggstraction, але знаємо, що місії були описані як «дивні та чудові» і містять «звільнення курей з ферм». Що приємно в Chicken Run Eggstraction, так це те, що студія, що стоїть за обома фільмами, бристольський Aardman Animations, створює гру власними силами. Прем’єра Chicken Run Eggstraction запланована на другу половину 2024 року.

Shadow and Bone Enter The Fold

Shadow and Bone Enter The Fold — це рольова гра для мобільних пристроїв, яка тепер доступна всім передплатникам Netflix. У цій грі ви граєте в період перших двох сезонів популярного телесеріалу Нетфлікс – Тінь і кістка. Дія гри відбувається в охопленій війною Равці, і ви повинні вирішити, які сили переважать. Ця гра вже доступна на мобільних пристроях через підписку Netflix.

Money Heist Game

Netflix нарешті розкрив більше деталей про майбутню відеогру, засновану на популярній франшизі Money Heist. Ви приєднаєтесь до команди, яка збирається вчинити пограбування, з якого все почалося, Le Perla de Barcelona. Чудовою новиною про цю гру є те, що вона вийде разом із новим додатковим серіалом Money Heist Berlin, який з’явиться на стрімінговій платформі 29 грудня.

The Dragon Prince Xadia

Останньою з чотирьох ігор, заснованих на Netflix Originals, є The Dragon Prince Xadia, яка є кооперативною RPG, заснованою на популярному мультсеріалі. У грі ви досліджуєте світ Xadia, об’єднуєтеся в кооперативних місіях і боретеся з культовими лиходіями з серії «Принц Дракона».

Ця гра буде випущена Netflix виключно для мобільних пристроїв, але буде також версія окремо для ПК. Подібно до того, що відбувається з Chicken Run, студія, що стоїть за The Dragon Prince (Wonderstorm), також розробляє відеогру.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.