Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Netflix анонсує чотири абсолютно нові ігри, які вийдуть на Netflix Games у 2024 році

Поділіться новиною з друзями

Сервіс хмарного геймінгу Netflix Games просто не сповільнить свій швидкісний шлях! Менш ніж за два тижні до Різдва, Netflix анонсувала чотири абсолютно нові ігри для своєї ігрової платформи у 2024 році.

Sonic Mania (реліз у 2024 році)

Перша гра, на яку ми збираємося поглянути, — це найкраща гра Sonic The Hedgehog за останнє десятиліття, це двовимірна гра Sonic ManiaSonic Mania є чудовим доповненням, оскільки вона є фаворитом фанатів, а також фаворитом серед критиків. Цікаво, що Sonic Mania є другою грою Sonic The Hedgehog на Netflix, але також третьою грою Sega, яка демонструє міцне партнерство між Sega та Netflix.

Cosy Grove Camp Spirit (реліз у 2024 році)

Вирушайте в зворушливу подорож у Cosy Grove Camp Spirit, продовженні оригінальної гри Cosy Grove від Netflix Game Studio Spry Fox. Як і в попередній грі, ви опинитесь на острові з привидами та допоможете кільком примарним ведмедям, на додаток до абсолютно нових примарних історій. Ця гра обіцяє нові заняття, нових пухнастих компаньйонів і багато іншого. У зв’язку з тим, що Cosy Grove — це гра, яку бажали багато геймерів Netflix, приємно бачити, що ми нарешті отримаємо гру у франшизі, і то незабаром.

FashionVerse (реліз у 2024 році)

Наступна гра ще одна цікава, і це гра FashionVerse, тут ви можете створити свій стиль. Ця гра також використовує ШІ, щоб покращити 3D-моделі в цій грі. Вона також містить інклюзивні моделі у фотореалістичних сценах, і ви можете змагатися з іншими в гламурних випробуваннях. Ця гра з’явиться на Netflix у 2024 році.

Game Dev Tycoon : (реліз у 2024 році)

Останньою грою є Game Dev Tycoon, де ви можете відтворити історію відеоігор, коли ви створювали власну компанію з розробки відеоігор у 1980-х роках. Створюйте найбільш популярні відеоігри у світі та знімайте фільми на основі ваших улюблених ігор у міру розвитку історії цієї гри. Перевірте свої навички, намагаючись змусити впливових людей у ​​соціальних мережах продавати вашу гру для вас.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.