Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Найкращі сімейні відеоігри на Netflix Games

Поділіться новиною з друзями

У Netflix Games є майже сотня ігор для будь-яких геймерів. Усі ці ігри можна безплатно грати на iOS та Android (також незабаром ігри з’являться на вашому ноутбуку та Smart TV через хмару), якщо у вас є підписка на Netflix. Сьогодні ми розглянемо найкращі сімейні відеоігри на Netflix Games.

Cocomelon: Play With JJ

Перша гра, яку ми розглянемо, це Cocomelon: Play With JJ, відеогра, заснована на улюбленому дитячому серіалі. У цій грі ви досліджуєте світ Cocomelon і граєте за JJ. Ви можете збирати наклейки, співати пісні з шоу та грати в ігри, які подобаються дітям, як-от хованки та спілкування з друзями Джей Джея, такими як Коді.

Bloons TD 6

Другою грою в цьому списку є класична відеогра в стилі Tower Defense – Bloons TD 6. У цій грі ви повинні розташувати свій захист уздовж шляху, намагаючись зупинити рій повітряних кульок, який пройшов через вашу територію. У Bloons TD 6 ви повинні позиціонувати мавп, які мають стріляти, по нескінченному рою повітряних куль, захищаючи своє місто. Цю гру добре знають діти, які просто хочуть пограти у веселу стратегію. Ця гра також корисна для того, щоб спонукати дітей до глибоких роздумів, коли діти вчаться розробляти стратегію, щоб найкраще проходити рівні.

SpongeBob Get Cooking!

У наступній грі ви зіграєте за улюбленого мультиплікаційного героя. Ми говоримо про Губку Боба Квадратні Штани. SpongeBob Get Cooking! ви граєте за знаменитого губку з мультфільму, поспішаючи обслуговувати голодних клієнтів і заробляючи якомога більше грошей. Оскільки ця гра заснована на серіалі «Губка Боб Квадратні Штани», у грі з’являється багато відомих персонажів, зокрема Патрік Стар, Сенді Чікс і Сквідвард. Якщо ви думаєте, що вашим дітям сподобається несамовито готувати крабові петі для голодних морських мешканців, то, швидше за все, ця гра їм сподобається.

Farming Simulator 23

Наступна гра, про яку ми збираємося поговорити, деяким дітям може здатися трохи нудною, а іншим сподобається. Farming Simulator 23 — це найновіша гра в давній фермерській франшизі, де ви зможете побудувати свою ферму, доглядати за худобою і (найголовніше) керувати купою сільгосптехніки. Ця гра також сподобається дітям, які люблять тварин і хочуть грати в гру, де вони можуть годинами стежити за ними. Ця гра є однією з найбільших ігрових франшиз на Netflix.

Sonic Prime Dash

Наступна гра з улюбленої ігрової франшизи 1990-х років, яка також має власне шоу Netflix. Sonic Prime Dash — це нескінченна відеогра раннер у стилі таких відомих ігор, як Temple Run і Subway Surfers. Найбільша відмінність полягає в тому, що ця гра заснована на серії Sonic The Hedgehog Netflix Sonic Prime. Отже, у ньому представлені персонажі та скіни з телесеріалу. Якщо ваші діти фанати Sonic The Hedgehog, то ви повинні дати їм цю гру.

Hello Kitty and Friends Happiness Parade

Останньою відеогрою є Hello Kitty and Friends Happiness Parade, яка, очевидно, є відеогрою у незмінно популярній франшизі Hello Kitty. Це ритмічна гра, у якій вам потрібно намагатися підтримувати ритм, натискаючи на екран у потрібний момент. Дітям, які люблять музику, точно сподобається грати в цю гру.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.