Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Ігри Grand Theft Auto як частина великих амбіцій Netflix Games

Поділіться новиною з друзями

У сервісі хмарного геймінгу Netflix Games було багато цікавих сюрпризів протягом 2023 року, але, на нашу думку, найбільшим сюрпризом стало додавання Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition до зростаючого каталогу, тому поговорімо про те, чому це доповнення має встановити очікування на 2024 рік.

Чому це важливо

Netflix є великою компанією, але коли справа доходить до інтелектуальної власності відеоігор, у її каталозі немає нічого близького до сумнозвісної Grand Theft Auto, окрім Grand Theft Auto: The Trilogy: The Definitive Edition. Чому це актуально, бібліотека ігор Netflix, якою володіє Netflix, містить деякі помітні інді-ігри, як-от Oxenfree, і помітні адаптації шоу Netflix, як-от Stranger Things. Проте, у них немає нічого такого ж рівня популярності відеоігор, як Call Of Duty, Fortnite або Grand Theft Auto.

Додавання кількох ігор у франшизу Grand Theft Auto також свідчить про те, що Netflix був зайнятий укладенням нових угод щодо додавання нових ігор від різноманітних компаній, зокрема Sega, Ubisoft, Moonbug Entertainment і Rockstar Games.

Що це означає для Netflix Cloud Gaming

У серпні та вересні Netflix запустив підтримку бета-версії хмарних ігор у Великобританії, Канаді та Сполучених Штатах. Той факт, що ігри Grand Theft Auto є в мобільному додатку Netflix і можуть стати доступними в Netflix Cloud Gaming, для нас є величезною можливістю, щоб почати думати.

Наразі бібліотека ігор на платформі Netflix Cloud Gaming складається з інді-ігор, і, на наш погляд, потрібна принаймні одна велика гра, щоб дійсно привернути увагу Netflix Cloud Gaming, тому Grand Theft Auto: The Trilogy: The Definite Edition може бути першим кроком. Проте як контраргумент скажімо, що Red Dead Redemption 2 від Rockstar Games була на Google Stadia, і цього було недостатньо, щоб утримати цю платформу на плаву.

Як ви думаєте, чи можуть ігри Grand Theft Auto змінити ситуацію для Netflix Games? Повідомте нас у соціальних мережах.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.