Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Devolver Digital додає ігри на Netflix Games

Поділіться новиною з друзями

Під час анонсів Geeked Week у минулу п’ятницю було підтверджено, що дві ігри від улюбленого видавця інді-ігор Devolver Digital, які вийдуть на Netflix.

Death's Door

Перша з двох ігор від Devolver Digital, які надходять на Netflix, — це інді-гра Death’s Door, яка, на думку багатьох людей, виглядає натхненною іграми The Legend Of Zelda. У Death’s Door ви повинні відшукати душу, яку викрали, ви повинні подорожувати світом, де смерть не має влади, а істоти не вмирають, вони стають  монстрами. Додавання Death’s Door на Netflix є приємною несподіванкою, і оскільки гра є улюбленою маленькою інді-перлиною, це доповнення Netflix дуже очікувано.

Katana Zero

Другою грою, яку Devolver Digital і Netflix анонсували для Netflix Games, є Katana Zero, рольовий екшн-платформер. У цій грі ви повинні різати, кидатися та маніпулювати часом, щоб розплутати своє минуле у чудовій жорстокій акробатичній виставі. Додавання Katana Zero є цікавим, особливо тому, що Netflix Games тільки щойно додали Dead Cells у жовтні, а це означає, що незабаром можна очікувати ще декілька новинок, якщо вам подобаються ваші платформерські ігри Metroidvania.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.