Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Бета-версія хмарного ігрового сервісу Netflix Games вийшла в США

Поділіться новиною з друзями

У дописі в блозі Netflix вчора нарешті повідомила, що вони розгортають свою бета-версію хмарних ігор у Сполучених Штатах. Ця бета-версія раніше була доступна у Великій Британії та Канаді, тож що це означає та які ігри доступні?

Бета-версія сервісу хмарного геймінгу Netflix вийшла в Сполучені Штати, третій ринок, на який платформа хмарних ігор поширила цю бета-версію. Вона обмежена, тому не всі матимуть доступ миттєво. Проте, якщо вам пощастить отримати доступ, ви зможете отримати доступ до ігор на пристроях Amazon Fire TV, Chromecast від Google TV, пристроях Roku та через Інтернет на інших пристроях. Щоб отримати доступ до ігор, вам потрібно завантажити Netflix Games Controller на iOS та Android або використовувати клавіатуру та мишу, якщо ви використовуєте Інтернет через ПК чи ноутбук.

У цій бета-версії на момент виходу нашого матеріалу доступні лише дві ігри, зокрема популярний інді-хіт Netflix «Oxenfree» і нова інді-аркадна гра під назвою «Molehew’s Mining Adventure», яка недоступна для завантаження на мобільні пристрої.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.