Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Arranger: A Role-Puzzling Adventure з’явиться в Netflix Games у цьому році

Сервіс хмарного геймінгу Netflix Games влітку цього року отримає дивовижну гру - Arranger: A Role-Puzzling Adventure.
Поділіться новиною з друзями

Нещодавно було оголошено, що ще одна гра з’явиться на Netflix Games у 2024 році. Ця гра, здається, буде унікальною інді-грою під назвою Arranger: A Roll-Puzzling Adventure. Отже, подивімось на неї ближче.

Розробник Furniture & Mattress оголосив про вихід своєї дебютної гри Arranger: A Role-Puzzling Adventure. У цій грі гравці повинні пересуватися лініями в локаціях із сіткою, щоб досліджувати, розгадувати головоломки та перемагати ворогів. Згідно з останньою інформацією гру планується випустити влітку 2024 року для ПК, Mac, PlayStation 5, Nintendo Switch і Netflix Games.

Що нам відомо про Arranger: A Role-Puzzling Adventure

Arranger: A Role-Puzzling Adventure розповідає про непристосовану Джемму з маленького містечка в її подорожі самопізнання в застійному та статичному світі. Оскільки Джемма рухається, світ рухається разом з нею, а кампанія гри триватиме близько восьми-десяти годин.

Останнє, що показано в трейлері до цієї гри, демонструє нам, що гра ведеться на сітці – це означає, що кожного разу, коли ви пересуваєте рядок, щоб прогресувати, все в цьому рядку рухається разом з вами. Отже, будьте обережні, подорожуючи цією грою з чудовою графікою. Мобільна версія гри буде доступна виключно на Netflix Games, але також буде випущена на Nintendo Switch і Steam.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.