Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

У GeForce NOW проблеми з доступністю

Поділіться новиною з друзями

Сервіс хмарного геймінгу GeForce NOW від NVIDIA досі стикається з величезними навантаженнями на свої сервери через значно підвищений попит на хмарні ігри. Ми нещодавно публікували заяву техпідтримки, де було сказано про відповідальність за перепродаж акаунтів. Сьогоднішня заява більш коректніша.

Підвищений попит на хмарний ігровий сервіс у Північній Америці каже про те, що NVIDIA GFN намагається впоратися з проблемами, але не все так швидко може виправити. Компанія продовжує стежити за будь-якими подальшими проблемами пов’язаними з підвищеним попитом на членство в GeForce NOW на 1 місяць Priority, яке зараз розпродано в Північній Америці.

Якщо ви бажаєте відстежувати новини, приєднайтесь до списку очікування на www.geforcenow.com, щоб отримати перший доступ, коли вони будуть доступні.

Реєстрацію безплатного членства також призупинено. Це не впливає на поточних учасників. 6-місячне Пріоритетне членство все ще доступне.

Що стосується ситуації в Європі, то вона наступна:

Пріоритетний рівень GeForce NOW на 1 місяць доступний в ЄС. Безплатні та пріоритетні реєстрації на 1 місяць залишаються призупиненими.

У NVIDIA заявили, що продовжують стежити за будь-якими подальшими проблемами.

1-місячне членство GeForce NOW Ultimate знову доступне в Європі. Безплатні та 1-місячні Пріоритетні реєстрації наразі призупинені.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.