Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Оновлення GFN Steam: 4 гри приєдналися у січні

Поділіться новиною з друзями

Не дивно, що цей тиждень був повільнішим, ніж зазвичай, для нових ігор, які були приєднані до сервісу хмарного геймінгу GFN у Steam. GeForce NOW — це хмарний ігровий сервіс від NVIDIA, який дозволяє користувачам грати в комп’ютерні ігри, які вони мають у Steam, Epic Games Store, Xbox Game Pass та інших магазинах. Щоб гра була доступна у GFN, видавець спочатку має «підписатися» на цю послугу. Це дає нам шанс знайти ігри, які можуть з’явитися в майбутньому у цьому сервісі потокового передавання ігор.

Однак важливо зазначити, що не кожна гра, яка підключається, гарантовано надходить на службу. NVIDIA має схвалити кожну гру та докласти трохи зусиль та часу, щоб перевірити кожну гру на своїх серверах. З нашого досвіду можна сказати, що більшість великих ігор, які приєдналися, виходять (наприклад, ми помітили, що THE FINALS обрали в середині грудня, і вона була випущена в сервісі протягом першого тижня січня).

Минулого тижня ці ігри приєдналися до GFN у Steam

  • Fireworks Mania – An Explosive Simulator
  • Gordian Rooms 2: A curious island
  • Whispering Lane
  • Tidebound

Ймовірно, найцікавішою грою в списку є Fireworks Mania, яка має майже 5000 надзвичайно позитивних відгуків у Steam. Ви можете переглянути трейлер нижче.

Gordian Rooms 2 — це продовження Gordian Rooms 1: A Curious Heritage — гри-головоломки (згадайте «Гордієв вузол»), яка має дуже позитивну оцінку в Steam після більш ніж 400 відгуків. Гра з’явиться пізніше цього місяця.

Whispering Lane, здається, є грою в жанрі таємниці/жахів від Airem, творців Квартири 1406. Гра має вийти не раніше лютого 2024 року.

А як вам цей список ігор? Звичайно, це не наша минула новина, там де був присутній THE FINALS, але все ж. Залиште свої враження в коментарях нижче. Нам буде дуже приємно, якщо ви поділитесь новиною зі своїми друзями.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.