Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

NVIDIA продовжує показувати чудові фінансові результати: головна ставка робиться на хмарні ігри

У своїх фінансових результатах NVIDIA показує, що вона є однією з компаній - лідером ринку хмарних ігор і продовжує набирати оберти.
Поділіться новиною з друзями

NVIDIA, одна з найважливіших технологічних компаній у світі з погляду розробки апаратного забезпечення, святкує свої фінансові результати. В останньому кварталі вони ще раз продемонстрували свою потужну позицію на ринку, де їм вдалося отримати понад 22 мільярди доларів прибутку.

Інвестування мільярдів у таку галузь, як технології, є явним відображенням того, що NVIDIA здійснила дуже ефективне управління своїми можливостями та ресурсами. Ставши однією з провідних компаній у секторі, де найменше спотикання може перетворитися на купу проблем. Таким чином, ці результати чітко показують, що компанія займає міцну позицію на ринку.

Зростання без зупинки

Згідно з результатами останнього фінансового кварталу NVIDIA, технологічна компанія, що спеціалізується на апаратному забезпеченні, заробила понад 22 мільярди доларів США, забезпечивши компанії чистий прибуток у розмірі понад 12 мільярдів доларів.

Це, крім того, поєднується з тим, що за останні дні NVIDIA також вдалося обігнати Google й Amazon за ринковою вартістю, досягнувши 1,83 трильйона доларів. Це позиціонувало її як четверту найдорожчу компанію у світі, поступившись лише Microsoft, Apple і Saudi Aramco.

Цілі NVIDIA

NVIDIA, як компанія, що спеціалізується на апаратному забезпеченні, має AMD як головного конкурента, де вони мають досить рівний престиж. Фактично, він зазвичай відрізняється від свого конкурента тим, що в той час, як AMD представляє себе як більш ефективний і універсальний варіант, компанія використовує свою потужність як головний фактор відмінності. Обидва бренди є сильними та надійними в апаратному забезпеченні, хоча NVIDIA також намагається останніми роками вийти на нові ринки, такі як сервіси хмарного геймінгу.

Хмарні ігри, сегмент ринку, який не тільки росте, але й розвивається, є однією з областей, де NVIDIA нещодавно посіяла своє насіння. Він працює вже деякий час, але GeForce NOW сьогодні є однією з головних ставок для хмарних ігор. Завдяки цьому не тільки вирішуються проблеми зберігання відеоігор, але й той факт, що багато ігор мають дуже суворі вимоги до апаратного забезпечення багатьох користувачів.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.