Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

NVIDIA GeForce NOW погрожує своїм користувачам

Поділіться новиною з друзями

Сервіс хмарного геймінгу GeForce NOW зараз переживає непрості часи. Все тому, що через надмірну популярність у них немає можливості більше реєструвати нових користувачів та надавати їм послуги хмарних ігор. Ми вже раніше писали, що в Європі більше немає можливості придбати підписку. Судячи з усього, цю проблему було вирішено лише тимчасово (через тиждень після публікації цієї статті нам все ж вдалося зареєструвати новий акаунт).

Але сьогодні з’явилася новина, яку ви можете прочитати нижче. Вона нашу команду просто вбила… Ми могли очікувати що завгодно – нової інформації про те, що вільних місць під нові акаунти немає, або нарешті вирішення цієї проблеми.

Через сплеск популярності GeForce NOW і неможливість придбати рівні в перевантажених регіонах, просити/випрошувати/торгувати/продавати чи будь-що, що стосується пріоритетної підписки на GeForce NOW, або будь-що інше, що призводить до того, що ви просите щось безкоштовно через інших, призведе до відповідних наслідків з боку команди персоналу, які можуть варіюватися до постійної заборони користування, залежно від контексту ситуації.

Дякуємо за співпрацю.

Як ви могли прочитати вище, команда GeForce NOW Cloud Gaming вирішила одразу опублікувати погрозливу новину. Нам звісно це дуже не сподобалося, хоча там все й вказано правомірно. Звісно не можна постійно задовбувати адміністрацію та техпідтримку питаннями: “А коли я зможу вже пограти?” Також всім відомо, що передавати, продавати акаунти не можна.

Але все ж таки нам здається, що техпідтримка могла б написати більш коректне звернення для своїх користувачів, та майбутніх хмарних гравців. Ну не можна ось так погрожувати користувачам хмарних ігрових сервісів через те, що ви не в змозі забезпечити потрібну кількість серверів. Це не проблема гравців, а проблема сервісу потокового передавання.

Багато хто помічає останнім часом проблеми в українському сервісі хмарного геймінгу Boosteroid. Так, все це через недавній запуск нового режиму гри в Fortnite. Це звичайно дуже прикро, що сервіс не може впоратися з навантаженнями. Але давайте подивимося на реакцію техпідтримки. Вони реагують коректно, не погрожують десь вас заблокувати чи відібрати акаунт, звичайно якщо ви не будете порушувати правила. Але ж від Бустероїд не було жодного поста про те, що вони не справляються з навантаженнями і через це будуть когось блокувати. Більш того, вони обіцяють в найближчі місяці розширити інфраструктуру та запустити нові сервери.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.