Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

На безплатному тарифному плані GeForce NOW незабаром з’явиться реклама

Починаючи з 28 лютого, GeForce NOW на безплатному рівні буде показувати відеорекламу. Чому NVIDIA йде на такий крок? Розберімось разом.
Поділіться новиною з друзями

Повністю безплатна пробна версія сервісу хмарного геймінгу GeForce Now від Nvidia скоро буде трохи меншою. У середу, 28 лютого, Nvidia повідомляє користувачів, що вони почнуть бачити рекламу, якщо не перейдуть на платну версію.

Реклама призначена лише для безплатного рівня, а не для Priority чи Ultimate. Навіть у цьому випадку схоже, що хмарним геймерам реклама не завадить ігровому процесу.

«Безплатні користувачі почнуть бачити до двох хвилин реклами під час очікування в черзі, щоб розпочати ігровий сеанс», — пише речник Nvidia Стефані Нго.

Наразі безплатний рівень часто передбачає очікування в черзі, поки віддалений комп’ютер звільниться перед кожною годиною безплатного ігрового процесу. Тепер, як нам стало зрозуміло, також буде кілька рекламних оголошень. Nvidia каже, що реклама має допомогти оплатити безплатний рівень обслуговування, і що вона очікує, що зміна «з часом скоротить середній час очікування безплатних користувачів».

У нашої команди проблема з безплатним рівнем GeForce Now ніколи не полягала в його чергах, а радше в тому, що це, безумовно, найменш дивовижна версія сервісу. Цей рівень не показує, на що справді здатен сервіс потокового передавання ігор. Для цього вам справді потрібно спробувати GeForce Now Ultimate. Це дає вам потужність RTX 4080 у хмарі, значно зменшує затримку та має підтримку моніторів з G-Sync. Але наразі це все ще коштує 21.99 євро на місяць без безплатної пробної версії.

На нашу думку, Nvidia потрібно ввести денний абонемент в розмірі 7,99 долара США. Він би покращив пробну версію для GeForce Now Ultimate.

Сьогодні, 27 лютого, компанія планує розіслати електронні листи всім користувачам безплатного рівня, щоб повідомити їх про рекламу.

У жовтні Nvidia підняла ціну на GeForce Now в інших країнах, крім США. В Україні тарифи теж були підняті. Нагадаємо, що рівень Priority коштує 10.99 євро, а рівень Ultimate 21.99 євро. Nvidia заявила, що підвищення «враховує збільшення операційних витрат» у країнах, де вони почалися.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.