Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Користувачів NVIDIA GeForce NOW забанили в Call of Duty

Поділіться новиною з друзями

Користувачі хмарного ігрового сервісу NVIDIA GeForce NOW почали скаржитися на невідому помилку, через яку гравців Call of Duty позначають, а потім блокують – використання хмарної ігрової платформи вважається, згідно з VideoCardz, формою шахрайства в грі.

Напередодні NVIDIA оголосила, що в грудні бібліотека GeForce NOW поповниться 65 новими іграми. Платформа дозволяє користувачам грати в ігри, які вони вже мають в різних цифрових магазинах. Це означає, що ті, у чиїй колекції є Call of Duty: Modern Warfare 2, Modern Warfare 3 або Warzone, теоретично можуть запустити їх через хмарний сервіс NVIDIA. Однак на практиці це не рекомендується через можливі отримати бан.

Через суперечку щодо ліцензій між NVIDIA та Activision платформа GeForce NOW втратила доступ до всіх ігор Activision Blizzard у 2020 році. Зараз сервіс поступово відновлює асортимент ігор і щотижня додає нові. Раніше NVIDIA оголосила, що ігри, включені в бібліотеку PC Game Pass, будуть доступні у GeForce NOW. Microsoft нещодавно завершила придбання Activision Blizzard, і хоча ігри видавця ще не з’явилися в каталозі Game Pass, їх присутність у NVIDIA GeForce NOW може стати першим кроком.

Варто відзначити, що античіт-сервісу Call of Duty: Modern Warfare 3 не подобається не тільки хмарна ігрова платформа NVIDIA, але і портативні консолі, в тому числі ASUS ROG Ally – гра на пристрої відбувається через додатковий запущений додаток, що вважається шахрайством.

Назарі представники хмарного ігрового сервісу від Nvidia заявляють, що ведуть перемовини з Activision Blizzard, щодо зняття блокуванні з гравців, що лише нещодавно почали грати у Modern Warfare 3 через хмару.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.