Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

GeForce Now тепер доступний у Південній Африці у двох версіях

Поділіться новиною з друзями

Після надзвичайно успішного бета-тестування GeForce Now офіційно запущено в Південній Африці.

Компанія Rain, якій ми повинні подякувати за впровадження хмарних ігор у Південну Африку, оголосила, що послуга хмарного геймінгу NVIDIA тепер доступна для всіх південноафриканців і є досить доступною.

У Південній Африці через Rain буде два варіанти GeForce Now, а саме Priority та Ultra. На жаль, немає безплатного рівня, як на інших ринках.

Пріоритетний рівень підписки на хмарний ігровий сервіс коштуватиме 200 рандів на місяць і дає вам доступ до преміум-системи з увімкненим RTX, пріоритетним доступом, роздільною здатністю до 1080p при 60 кадрах/с і тригодинним сеансом. Немає обмежень щодо кількості сеансів, які можна почати протягом дня.

Рівень Ultra коштує 400 рандів на місяць, але за ці гроші ви можете грати на платформі, оснащеній RTX 3080, роздільною здатністю 4K і 120 FPS, а також восьмигодинним ігровим сеансом.

Якщо ви оформите підписку на rainOne, ви отримаєте 20-відсоткову знижку на ціну GeForce Now.

Чесно кажучи, ця ціна значно нижча, ніж ми очікували від альянс-партнера Rain. Нашим друзям з цього регіону вдалося покористуватися хмарними іграми, досвід роботи з GeForce Now на етапі бета-тестування був чудовим із дуже невеликою кількістю затримок під час гри.

Що робить GeForce Now настільки привабливим, так це те, що вам не обов’язково мати потужний ігровий ПК, щоб насолоджуватися іграми AAA. Коли ігри транслюються на ваш комп’ютер, ви можете грати в Cyberpunk 2077 у повній роздільній здатності, не турбуючись про перевантаження комп’ютера.

Звичайно, вам знадобляться ігри, щоб грати, і якщо у вас є обліковий запис Steam, Epic Games, Ubisoft або GOG, ви можете легко підключити їх до облікового запису GeForce Now і почати грати. Ви також можете підключити свій обліковий запис Xbox до GeForce Now і скористатися перевагами Game Pass, щоб грати, не маючи жодної гри.

Щоб зареєструватися в GeForce Now, перейдіть на веб-сайт Rain, створіть обліковий запис і виберіть NVIDIA GeForce Now, щоб почати покупки.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.