Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

GeForce NOW оголосив неймовірні новини

Поділіться новиною з друзями

GeForce NOW приносить новий вміст, одноденні абонементи та інноваційні технології в хмару, поширюючись на нові регіони. Це дозволить розширити аудиторію та популярність хмарного ігрового сервісу у всьому світі. Але ми все ще чекаємо багато років на те, що NVIDIA все ж колись розмістить дата-центр на території України. Але, на жаль, в цей час це точно не можливо. Чекаємо перемоги, та перегляду рішення від одного з найкращих сервісів потокового передавання ігор.

• Ігри Triple-A від провідних видавців незабаром з’являться на сервісі, зокрема Diablo IV і Overwatch 2 від Activision і Blizzard, Honkai: Star Rail від HoYoverse, Exoprimal від Capcom (18 січня) і Pax Dei від Mainframe Industries.
• Денні абонементи будуть доступні з лютого, щоб геймери відчули переваги преміум-членства перед тим, як оформити довгострокове членство.
• Хмарна технологія G-SYNC і оновлений режим GeForce NOW Reflex для потокової передачі зі швидкістю 60 і 120 кадрів/с забезпечать найплавнішу передачу з найменшою затримкою, яка майже не відрізняється від досвіду локальної гри.
• Підтримка вищої роздільної здатності та оновлена підтримка клавіатури та миші для пристроїв Android дозволять учасникам перетворити свої телефони на мобільні комп’ютерні ігрові установки.
• NVIDIA вперше принесе членство Ultimate в Японію, співпрацюючи з партнером GeForce NOW Alliance KDDI.

Новий трейлер GeForce NOW на YouTube

Спеціальне звернення NVIDIA на CES 2024. Не пропустіть найочікуванішу подію у світі хмарних ігор і не тільки. Ми дуже чекаємо новин з цієї виставки та того, що буде там показано. Звичайно ми сподіваємося почути новини стосовно сервісу хмарного геймінгу GeForce NOW.

Як довго ви чекали на появу ігор від Activision і Blizzard? Наша команда зараз просто не вірить своїм очам, бо нарешті ми зможемо насолодитися дивовижним та водночас моторошним світом Diablo IV. Не кажучи вже про інші ігри, але їх ми чекали не так завзято, як можливість мандрувати похмурими територіями Санктуарія.

Опишіть свої враження в коментарях нижче. Як ваші враження від такої неймовірної новини, про додавання ігор Activision і Blizzard.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.