Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

GeForce NOW оголошує неймовірні новини для користувачів у цей четвер

Поділіться новиною з друзями

Святкування ювілею GeForce NOW продовжується з новими іграми та ексклюзивною знижкою для учасників на Logitech G Cloud.

Серед шести нових ігор, які з’являться в хмарі цього тижня, є «The Inquisitor» від Kalypso Media, який спеціально присвячує річницю GeForce NOW.

«Вітаю за чотири роки надання гравцям можливості грати будь-де та будь-коли», — сказав Марко Нієр, керівник відділу маркетингу та зв’язків з громадськістю Kalypso Media. «Ми раді підняти келих GeForce NOW за їх чотирирічний ювілей і прагнення надати геймерам ігри AAA — ось ще багато розділів у цій хмарній ігровій пригоді!»

Транслюйте пригоди темного фентезі від Kalypso Media та інших нещодавно підтримуваних ігор на різноманітних пристроях із підтримкою GeForce NOW, хай то вдома, на ігровій системі, телевізорі чи Mac, або в дорозі за допомогою портативного потоку.

Безліч гаджетів

Пройшли ті часи, коли можна було грати в повноцінні комп’ютерні ігри лише на спеціальному ігровому пристрої. GeForce NOW — це хмарний ігровий сервіс, доступний на різних пристроях, від ПК і Mac до ігрових кишенькових комп’ютерів, завдяки серверам у хмарі на базі GeForce RTX.

Пориньте в хмарний потоковий досвід зі спеціальною програмою GeForce NOW для Windows і macOS. Навіть на комп’ютерах із недостатньою потужністю геймери можуть насолоджуватися приголомшливим візуальним зображенням і плавною частотою кадрів, що транслюється зі швидкістю до 240 кадрів на секунду або з надширокою роздільною здатністю для учасників Ultimate, перших у хмарних іграх.

Перенесіть його на великий екран і транслюйте графічно вимогливі заголовки, від The Witcher 3 до Alan Wake 2, на GeForce NOW, не виходячи з дивана, з роздільною здатністю до 4K на телевізорах Samsung і LG Smart TV, без консолі. Або транслюйте на будь-якому телевізорі за допомогою NVIDIA SHIELD TV для неперевершених ігор у вітальні.

Геймери в дорозі можуть зануритися в неонові вогні Cyberpunk 2077 та інших ігор із підтримкою трасування променів на портативному, легкому Chromebook і транслювати відео до 1600p зі швидкістю 120 кадрів/с. Учасники GeForce NOW також можуть транслювати потокове відео на пристрої Android із новою вищою роздільною здатністю до 1440p зі швидкістю 120 кадрів/с.

Ознайомтеся з будь-яким новим портативним ігровим пристроєм, який підтримує GeForce NOW, від ASUS ROG Ally до Logitech G Cloud. Logitech G Cloud — це пристрій Android із семидюймовим сенсорним екраном 1080p 16:9, повністю настроюваними елементами керування та підтримкою GeForce NOW одразу після виходу з коробки.

Зазвичай Logitech G Cloud коштує 349,99 долара США, але Logitech і GeForce NOW надають знижку 20% першим 500 учасникам Ultimate та Priority, які візьмуть код на порталі GeForce NOW Rewards. Угода діє до 8 березня. Підпишіться на соціальні канали GeForce NOW і Logitech, щоб отримати шанс виграти Logitech G Cloud під час святкування річниці цього місяця.

Незалежно від того, граєте ви вдома чи в дорозі, учасники можуть вільно грати на GeForce NOW, не турбуючись про час завантаження чи характеристики системи.

Святкуйте з новими іграми

Пориньте в альтернативну реальність у світі The Inquisitor, де Ісус втік із хреста. Грайте за Мордімера Маддердіна, інквізитора, який розслідує таємниче вбивство в місті Кенігштайн. Постраждайте перед моральним вибором, відвідайте небезпечний Всесвіт і боріться з грішниками.

Гра очолює шість нових ігор цього тижня. Ось повний список:

  • Stormgate (Демоверсія в Steam, доступна 5-12 лютого під час Steam Next Fest)
  • The Inquisitor (новий випуск у Steam, 8 лютого)
  • Aragami 2 (Xbox, доступний у Microsoft Store)
  • art of rally Xbox, доступний у Microsoft Store)
  • dotAGE (Steam)
  • Tram Simulator Urban Transit (Steam)
  • The Walking Dead: The Telltale Definitive Series (Steam)

Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.