Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

GeForce NOW додає до своєї бібліотеки Dragon’s Dogma 2 та інші ігри

Продовження рольової екшн-гри Dragon’s Dogma 2 від Capcom доступне в хмарі з GeForce NOW. Погляньмо на ці новини ближче.
Поділіться новиною з друзями

Dragon’s Dogma 2, довгоочікуване продовження легендарної рольової гри від Capcom, було додано цього тижня на GeForce NOW.

У грі гравцям пропонується вибрати власний досвід, включаючи зовнішній вигляд Арісена, покликання, партію, підходи до різних ситуацій тощо. Володійте мечами, луками та магією в захоплюючому фантастичному світі, повному життя та битв. Але гравці не будуть самі. Наймайте пішаків — таємничих потойбічних істот — для допомоги в бою та працюйте з пішаками інших гравців у боротьбі з різноманітними монстрами, що населяють землі, що постійно змінюються.

Перейдіть до членства GeForce NOW Ultimate, щоб транслювати Dragon’s Dogma 2 із серверів NVIDIA GeForce RTX 4080 у хмарі для досягнення найвищої продуктивності навіть на малопотужних пристроях. Учасники Ultimate також отримують ексклюзивний доступ до серверів, щоб відразу почати гру, не чекаючи завантажень.

Нові ігри в GeForce NOW цього тижня

Battlefield 2042: Поворотний момент 7 сезону тут. Зробіть все можливе, щоб боротися за найцінніший ресурс Землі — воду — в чилійській пустелі. Розгорніться на новій карті Haven, зосередженій на битвах у передмісті, і перегляньте улюблений фанатами фронт: стадіон. Отримайте нову техніку, як-от SCZ-3 SMG або Predator SRAW, і вирушайте в битву за неперевершену потужність.

Чекайте на наступний список ігор цього тижня:

  • Alone in the Dark (Новий випуск у Steam, 20 березня)
  • Dragon’s Dogma 2 (новий випуск у Steam, 21 березня)

А як вам такі новини? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.