Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Цінова політика GeForce NOW просто вражає: що не так з добовими тарифами

GeForce NOW сьогодні опублікував нові добові тарифи на свій сервіс. Але що з ними не так і взагалі кому це потрібно? Розберімось разом.
Поділіться новиною з друзями

Не встиг сервіс хмарного геймінгу GeForce NOW опублікувати радісну новину для своїх користувачів, ввівши Добові тарифи, як вже піднялась хвиля шаленої невдоволеності. Нічого дивного на нашу думку, бо нові Day Passes у GFN це щось неймовірно незрозуміле. Тож розберімось разом, що саме обурило наявних та майбутніх користувачів.

Чому користувачі обурюються цінами на GeForce NOW Day Passes

Всім відомо, що сервіс хмарного геймінгу від NVIDIA працює вже дуже багато років. Майже всі з нашої команди користувалися GFN ще на стадії бета-тестування. Також є власники підписки Founders for Life, яка просто неймовірно вигідна в сьогоденні. Але GeForce NOW не стоїть на місці й намагається вводити більш комфортні тарифні плани для користувачів. На жаль, не завжди виходить робити щось добре для себе (самого сервісу) і для користувачів.

Сьогодні хвиля обурення піднялась через те, що NVIDIA GeForce NOW опублікували свої новітні Добові тарифні плани. Багато хто дуже чекав на їх появу, все тому, що вони б допомогли потенційним передплатникам випробувати всі можливості хмарного ігрового сервісу. Але такі тарифи передусім повинні бути фінансово вигідні потенційному користувачу. Однак те що ми побачили сьогодні можна назвати лише одним словом – ці тарифи вигідні лише GFN!

Як ми писали сьогодні раніше, нові Добові тарифні плани озвучені NVIDIA для їх сервісу потокового передавання ігор наступні:

  • Priority Day Pass – 3.99 долара за добу гри
  • Ultimate Day Pass – 7.99 долара за добу гри

Дехто з вас напевно скаже, що нічого тут немає страшного, бо це добові тарифи й вони завжди є дорожчими. Але ж не настільки, щоб майбутньому користувачу хмари було фінансово вигідніше придбати місячну підписку.

Що з новими тарифами Day Passes в Україні

Ситуація в Україні взагалі нас шокувала. Звісно у нас тариф буде не в гривнях і навіть не в доларах США. Тому NVIDIA не знайшла іншого вибору, як встановити в Європі (а Україна це Європа) свої, окремі розцінки. Отже, коли ми побачили тарифи в доларах ми спершу подумали, що це звісно дорого, але все ж для тих, хто хоче спробувати сервіс перед постійною оплатою можна ще якось виправдати.

Але перейшовши на сторінку оплати з акаунта в Україні у нас в прямому сенсі відпала щелепа. Наша команда взагалі то розраховувала на справедливість, тобто що ціна буде в євро, але цифри залишаться такими ж. Як у нас кажуть: «не так сталось, як гадалось». Ціни для користувачів з нашої країни ще вищі:

  • Priority Day Pass – 4.39 євро за добу гри
  • Ultimate Day Pass – 8.79 євро за добу гри

Простіше кажучи, на європейських користувачах GFN вирішили заробити додатково. Чому так? Нам насправді невідомо, на момент публікації статті жодного коментаря з цього приводу від NVIDIA GeForce NOW ми не отримали.

Висновок

Звичайно знайдуться ті, кому це буде потрібно. Але в Україні я думаю це буде або дуже мінімальна кількість користувачів, або взагалі їх повна відсутність. На нашу думку, користувач, який хоче спробувати ці тарифні плани краще заплатить за місячну підписку, але дорожча трохи ніж у два рази. Нагадаємо, що сервіси хмарного геймінгу неможливо протестувати за одну добу. Все дуже просто – сьогодні у вас є час грати у вечері, завтра немає. Також сьогодні у вас увечері з грою через хмару все нормально, а завтра повна біда – велика затримка, розриви картинки й так далі. Найкращим рішенням перед сплатою є спілкування з експертами.

Ми вже багато разів розповідали, що GFN на території України в майже 95% працює чудово. Все залежить від вашого інтернет-провайдера, чи справляється він під час війни з навантаженнями на мережу та іншими проблемами.

Бажаємо вам приємної гри в хмарі, мінімальної затримки та щоб усі ваші ігри були доступні в вашому сервісі.


А як вам нові тарифні плани? Ви вже вирішили для себе що саме ви придбаєте – Добову підписку чи місячний тариф? Висловіть свої думки в коментарях нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.