Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Бета-версія GeForce Now від Rain скоро закінчиться

Поділіться новиною з друзями

Бета-версія Nvidia GeForce Now від Rain завершується 4 грудня 2023 року, і компанія закликала тестувальників не відпускати очі від офіційної дати запуску.

У п’ятницю, 1 грудня 2023 року, компанія Rain надіслала сповіщення електронною поштою та SMS бета-тестерам Nvidia GeForce Now про закриття бета-версії.

“Дякуємо за ігровий процес. Бета-фаза для GeForce Now Powered by Rain завершиться 4 грудня 2023 року, тож слідкуйте за новинами щодо офіційної дати запуску у своїй поштовій скриньці”, – йдеться у повідомленні.

Наприкінці вересня 2023 року мережевий оператор запустив свою бета-версію Nvidia GeForce Now лише за запрошеннями, дозволяючи користувачам Rain, які підписалися на отримання сповіщень про доступність послуги, сплачувати щомісячну плату 1 ранд за її тестування.

Ті, хто не мав активних облікових записів Rain, мали платити 3 ранди на місяць.

Rain заявив, що використовуватиме період бета-тестування, щоб отримати відгуки від користувачів про їхній досвід роботи з сервісом хмарного геймінгу GeForce Now.

«Інженери Nvidia працюють з нашою командою інженерів Rain, щоб забезпечити оптимізацію мережі та кластера GeForce Now GPU перед комерційним запуском», — повідомили в компанії.

Сервіс GeForce Now від Nvidia надає передплатникам доступ до хмарних ігрових серверів із потужним спеціальним обладнанням для потокової трансляції ігор. Він підтримує понад 1700 ігор.

Підписники можуть грати в безплатні ігри або зв’язати низку облікових записів магазину цифрових ігор, щоб грати в ігри, які вони вже мають, або підписатися на гру.

Етап бета-тестування сервісу розпочався у квітні 2023 року та отримав позитивні відгуки як про продуктивність, так і про затримку сервісу. Ці відгуки свідчать про те, що послуга стане хітом для південноафриканських геймерів, що є свідченням прагнення Rain надавати передові послуги своїм клієнтам.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.