Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Ось які ігри було додано до Boosteroid

Український сервіс хмарного геймінгу додав декілька неймовірних ігор на які чекали багато хмарних геймерів. Погляньмо на ці ігри ближче.
Поділіться новиною з друзями

Під час Великодніх свят Boosteroid додав низку нових ігор. Хоча лише два було додано до розділу «Бібліотека», інші популярні випуски тепер доступні на вкладці «Встановити». Хоча ці ігри офіційно недоступні, Boosteroid перевірив їх на своєму апаратному забезпеченні, щоб забезпечити плавну роботу. Спочатку ми розглянемо нові офіційні доповнення до бібліотеки Boosteroid.

Нові ігри в бібліотеці Boosteroid

Airhead

Допоможіть маленькому тілу врятувати організм, схожий на голову, повний повітря, від витоку, який загрожує його життю. Досліджуйте їхній світ у стилі Metroidvania та долайте складні екологічні головоломки, щоб знайти ключ до виживання голови.

We Are Football 2024

Пориньте у світ футболу, як ніколи раніше. Виберіть наявний клуб або заснуйте власний. Керуйте як чоловіками, так і жінками, приведіть свій клуб до нових висот і станьте наступним легендарним тренером.

Нові ігри в розділі Встановити

Persona 3 Reload

Пориньте в темну годину і пробудіть глибини свого серця. Persona 3 Reload — це захопливе переосмислення жанру рольової гри, відродженої для сучасної епохи з передовою графікою та геймплеєм.

Dragon’s Dogma 2

Dragon’s Dogma 2 — це екшн-рольова гра для одного гравця, яка ставить перед собою розповідь, яка змушує гравців вирішувати власний досвід. Ви поринете у справді захопливий фентезійний світ.

Horizon Forbidden West Complete Edition

Відчуйте епічний Horizon Forbidden West у повному обсязі з бонусним вмістом і доповненням Burning Shores. Доповнення Burning Shores містить додатковий вміст для пригод Елої, включаючи нові сюжетні лінії, персонажів і досвід у приголомшливій, але небезпечній новій місцевості.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.