Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Екстрене оновлення у Boosteroid. Чи усуне це проблеми з чергами?

Поділіться новиною з друзями

Шановна спільнота користувачів українського сервісу хмарного геймінгу Boosteroid. Раніше ми писали, про великі проблеми з чергами у цьому сервісі, але ось щойно вийшла новина, про деякі виправлення. Далі пряма мова:

Ще раз приносимо вибачення за тимчасові труднощі, спричинені відсутністю серверів, і хочемо повідомити вас про важливе оновлення.

Коли ми представили систему черги, ми хотіли, щоб ви могли грати лише в ігри найкращої якості на найближчих серверах. Однак кількість користувачів Boosteroid зросла настільки швидко, що це створило великі черги.

Тому для вашої зручності ми повертаємо можливість підключення до віддалених регіонів. Відтепер, якщо ви захочете грати відразу, навіть у трохи нижчій якості, у вас буде можливість це зробити. Ми дякуємо вам за розуміння та докладаємо всіх зусиль, щоб ви якомога швидше повернулися до якісних і приємних ігор!

Наша команда разом з усіма користувачами Boosteroid дуже сподіваємося, що це виправить ситуацію з чергами. Ми будимо тримати вас в курсі подій і надалі.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.