Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Cities Skylines II запускається на Boosteroid разом із 6 іграми

Поділіться новиною з друзями

Через тиждень після того, як Boosteroid додав Lords of the Fallen та багато інших ігор, а також розширив підтримку багатьох інших ігор, сервіс хмарних ігор знову розширив свою бібліотеку. Вчора Boosteroid додав 7 ігор на вкладках «Бібліотека» та «Встановлення».

Нові ігри тепер доступні на Boosteroid

Cities Skylines II

Побудуйте місто з нуля та перетворіть його на квітучий мегаполіс за допомогою найреалістичнішого містобудівника. Розвивайте свою креативність і здатність розв’язувати проблеми, щоб створити такий масштаб, якого ви ніколи не відчували.

Teardown

Підготуйте ідеальне пограбування в цьому змодельованому воксельному світі, який повністю руйнується. Руйнуйте стіни транспортними засобами або вибухівкою, щоб створювати короткі шляхи. Використовуйте навколишнє середовище у своїх інтересах найкреативнішим способом, який тільки можете придумати.

DayZ

Як довго ви можете прожити в постапокаліптичному світі? Земля, заповнена зомбі, де ви змагаєтеся з іншими людьми що вижили за обмежені ресурси.

Gwent: The Witcher Card Game

Керуйте могутніми героями зі світу Відьмака в епічних онлайн-битвах із картами PvP! Приєднуйтесь до улюбленої карткової гри Всесвіту Відьмака!

Transport Fever 2

Класичний жанр транспортної стратегії має новий золотий стандарт у Transport Fever 2. Відкрийте для себе цілий новий світ, пересуваючись транспортними маршрутами по землі, воді та повітрі.

Ігри, доступні на вкладці «Встановити»

ENDLESS Dungeon

ENDLESS Dungeon — це тактична гра Roguelite Tactical Action від SEGA. Наберіть команду, досліджуйте космічну станцію та захистіть свій кристал… або помріть, намагаючись врятувати все.

Disney Speedstorm

Вирушайте на трасу зараз із Disney Speedstorm, неперевершеною грою про бойові перегони за участю деяких із ваших улюблених персонажів Disney та Pixar.

Після цих ігор також доступна демоверсія Eurotruck Simulator 2.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.