Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Boosteroid з’являється на Samsung Gaming Hub

Поділіться новиною з друзями

Український сервіс хмарних ігор Boosteroid приєднався до Xbox, NVIDIA GeForce NOW, Amazon Luna, Utomik, Antstream Arcade і Blacknut Cloud Gaming, щоб розширити ігрову бібліотеку, доступну на телевізорах Samsung Smart TV.

Samsung оголосила, що хмарний ігровий сервіс Boosteroid приєднався до зростаючої лінійки партнерів Samsung Gaming Hub. Це партнерство надасть гравцям Samsung доступ до великої бібліотеки відеоігор високого класу на сумісних телевізорах Samsung Smart TV, моніторах і проекторах Freestyle 2nd Gen. Samsung нещодавно додала підтримку Gaming Hub до телевізорів, випущених у 2020 році.

На початку цього року почалося впровадження хмарних ігрових сервісів для клієнтів у Сполучених Штатах і Канаді, зокрема для телевізорів Samsung Smart TV 2020 року. Відтоді це розгортання було розширено, щоб охопити всі телевізори та монітори Samsung Smart TV 2020 у всьому світі, доступні як частина оновлення програмного забезпечення версії 2500.0.

З Boosteroid на Gaming Hub гравці Samsung можуть насолоджуватися одними з найпопулярніших ігор у світі, включаючи Cyberpunk, Alan Wake 2 і God of War, без потреби у висококласному ігровому ПК чи консолі.

Samsung дійсно просуває хмарні ігри, і це приємно бачити. Нещодавно вони почали пропонувати кілька безплатних ігор через Blacknut через Gaming Hub. А з нещодавнім додаванням Boosteroid, Samsung Gaming Hub швидко стає однією з найзручніших і всеосяжних платформ для доступу до широкого спектра хмарних ігрових сервісів.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.