Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Boosteroid зробив заяву стосовно нового тарифного плану для 4К геймінгу

Сервіс хмарного геймінгу Boosteroid зробив заяву стосовно нового тарифного плану для 4К геймінгу. Погляньмо ближче що відбувається.
Поділіться новиною з друзями

Всі ми чекаємо з нетерпінням нового тарифного плану для 4К геймінгу від українського хмарного ігрового сервісу Boosteroid. Але як ви вже встигли побачити, запуск нових серверів в Першому кварталі так і не відбувся. Дуже довго не було ніяких новин, аж ось сьогодні представники сервісу потокового передавання ігор все ж звернулися до користувачів. Далі пряма мова.

Заява Boosteroid стосовно серверів для 4К геймінгу

Звертаємося до вас з приводу очікуваного запуску нашого нового тарифного плану, який, на жаль, не відбувся в першому кварталі цього року.

Як відомо, ми тісно співпрацюємо з різними зовнішніми партнерами в розробці та впровадженні нових продуктів. Ця співпраця є ключовою для надання вам інноваційних та високоякісних послуг. Хоча ми постійно стежимо за прогресом, іноді трапляються несподівані затримки, які не залежать від нашого прямого контролю.

У цьому випадку затримка була спричинена неочікуваними технічними та операційними труднощами з боку одного з наших ключових партнерів, завданням якого було надання критичних для запуску послуг. Ми активно працюємо над тим, щоб прискорити процес і забезпечити запуск тарифного плану в найкоротші терміни без шкоди для якості та надійності продукту, що надається.

Необхідне обладнання вже почало надходити в центри обробки даних; Зараз наша команда зайнята тим, щоб налаштувати все якнайкраще і забезпечити максимально швидкий і якісний запуск сервісу.

Ми щиро перепрошуємо за можливі незручності та дякуємо за терпіння та розуміння. Ми цінуємо вашу лояльність і довіру до нашої компанії та прагнемо інформувати вас про всі майбутні оновлення.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.