Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Boosteroid оновлюється і вводить нарешті систему Черги

Поділіться новиною з друзями

Ми хотіли б поділитися з вами цікавими новинами про український сервіс хмарного геймінгу Boosteroid.

Сьогодні система Queue (ЧЕРГИ) була запущена на Boosteroid. Вона працюватиме наступним чином:

Як тільки ви почнете сеанс, система шукатиме вільні віртуальні машини у вашому регіоні, і якщо не знайде жодної – вас поставлять у чергу. Ви побачите своє місце в черзі та приблизний час, який вам доведеться чекати, щоб отримати віртуальну машину. (Тут ми маємо зауважити, що в перші дні цей час буде не дуже точним, оскільки система не матиме достатньо даних, щоб передбачити цей часовий проміжок. Коли черга вичерпається надовше, система отримає достатньо даних і навчитися краще оцінювати час).

Якщо ви вирішите вийти з черги – ви втрачаєте своє місце в черзі й будете поставлені в кінець черги, якщо запустите інший сеанс. Тож вийти та натиснути «Відтворити» кілька разів не допоможе, оскільки це лише збільшить очікування.

Інженери також працюють над додатковою функцією, яку незабаром буде реалізовано:

у вашому обліковому записі буде можливість вибрати підключення до іншого регіону (ЄС/США та навпаки), а не стояти в черзі, якщо є вільні Віртуальні машини в іншому регіоні. Це зроблено для тих гравців, які не хочуть чекати І не будуть проти вищого пінгу, оскільки це не впливає на ігри, в які вони надто часто грають. Коли функція буде готова до випуску, ми повідомимо вас в окремій статті з оновленням.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.